Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges egy visszahúzózkodó, mondhatni jóképű fiúnak egy menő gyönyörű csajjal összejnnie?
15 évesek vagyunk.
Tapasztaltatok már ilyet? Mondanátó típpeket hogyan jjjek ssze a kiszemelt gyönyörűszép lánnyal? Mert teljesen belezúgtam,és úgyérzem mindenképp kell ,de valamiért meg ott van az is az agyamban hogy haggyam már ugyse jön össze.
5.Válaszoló:
Mondták mások is hogy "jóképű vagy ok csak azért nem járnának velem mert hogy osztálytárs" ezt egy gyönyörű csajmondta :D Már egyébként egy "menő" csajjal volt viszonyom de hát nem sokáig. Most már egyre jobban érzem hogy maximalista vagyok és semmi se jó mindenből a lehető legjobb kell,és hagytam néha elveszni ha egyébként észrevettem hog odavan értem egy csaj holott végigkimutatta . Egyszerüen nemtudom mi a bajom ,talán azért nem megy a csajozás mert maximalista lettem. Észre sem veszem magam. mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!