Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti hogyan mutatjatok ki ha tetszik egy fiu?
Nézd sokat, ha rád néz ne fordulj el, mosolyogj rá, beszélgess vele, kacérkodj célozgass egy kicsit.próbálj vele minnél több időt eltölteni,"vélelenszerű"érintések
Tökéletesen megteszik már az olyan apróságok is, mint például kettesbeni séta alkalmával a keze megfogása vagy épp a megfelelő körülmények között és pillanatban a szemébe nézés és egy egyszerű "szeretlek" megjegyzés vagy bármi ilyesmi. Lényeg, hogy tényleg egyenes és egyértelmű legyen még a hülyének is (mert bizony az ezeknél finomabb női jelek értelmezése szempontjából a legtöbb fiú sajnos tényleg hülye).
Sehogyan sem mutatom ki.Nem akarom,hogy megtudják a kiszemeltjeim.Még nem jött el az én időm.:3
Külömben oviban nagyon szerettem egy fiút,de szétválasztottak minket.Eléggé éreztettem vele,ha erre voltál kíváncsi.:) Pl: hozzábújtam=olyan mintha a bátyám is lett volna,nem fogytam ki a témákból,integettem neki...SÖTÖBÖ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!