Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok ti hogyan mutatjatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok ti hogyan mutatjatok ki ha tetszik egy fiu?

Figyelt kérdés

2015. dec. 2. 16:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Na ez engem is érdekelne
2015. dec. 2. 16:29
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Sehogy :D
2015. dec. 2. 16:37
 3/7 anonim válasza:
53%

Nézd sokat, ha rád néz ne fordulj el, mosolyogj rá, beszélgess vele, kacérkodj célozgass egy kicsit.próbálj vele minnél több időt eltölteni,"vélelenszerű"érintések

Tökéletesen megteszik már az olyan apróságok is, mint például kettesbeni séta alkalmával a keze megfogása vagy épp a megfelelő körülmények között és pillanatban a szemébe nézés és egy egyszerű "szeretlek" megjegyzés vagy bármi ilyesmi. Lényeg, hogy tényleg egyenes és egyértelmű legyen még a hülyének is (mert bizony az ezeknél finomabb női jelek értelmezése szempontjából a legtöbb fiú sajnos tényleg hülye).

2015. dec. 2. 16:44
 4/7 anonim ***** válasza:
53%

Sehogyan sem mutatom ki.Nem akarom,hogy megtudják a kiszemeltjeim.Még nem jött el az én időm.:3

Külömben oviban nagyon szerettem egy fiút,de szétválasztottak minket.Eléggé éreztettem vele,ha erre voltál kíváncsi.:) Pl: hozzábújtam=olyan mintha a bátyám is lett volna,nem fogytam ki a témákból,integettem neki...SÖTÖBÖ..

2015. dec. 2. 17:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Úgyérzem nekem ehhez sosem lenne bátorságom, még akkor se, ha nagyon szerelmes lennék az illetőbe...
2015. dec. 2. 18:07
 6/7 idunnowhoiam válasza:
Mosolygunk rá, keressük a társaságát és a tekintetét , esetleg ráírunk facen , nőiesebben öltözködünk , igényesebbek vagyunk és ha mondjuk egy középiskolába járunk, akkor "valahogyan" gyakrabban futunk össze:D Én pl kinéztem hogy melyik emeleten és milyen időközőnként tartózkodik a kiszemeltem,és mindig elmegyek előtte hogy biztosan észrevegyen :) De hidd el,ha tetszel valakinek azt tudni fogod;)
2015. dec. 2. 19:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Figyelem, probálom a szemkontaktust keresni,mosolygok rá, ha beszélnem kell előtte akkor kicsit zavarban vagyok ,néha nézek a szemébe.
2015. dec. 16. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!