Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/férfiak, mindenki! Magas...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak, mindenki! Magas lány vs. Magassarkú?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok, egy magas lánynak fel ,,szabad" venni magassarkú cipőt? Én 178 cm vagyok, a cipősarok pedig 8 cm. Járni tudok benne, jól is áll, a probléma csak az összeadódó centik kérdéséből adódik.

2015. nov. 27. 22:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Miféle probléma? Ha tetszik, hordjad. Ennyi.
2015. nov. 27. 23:52
 2/5 anonim ***** válasza:
persze, miért ne?!
2015. nov. 28. 08:00
 3/5 anonim válasza:
Nyugodtan hordjad!Pláne hosszú combokhoz jól is áll!
2015. nov. 28. 08:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, de azért leírom a véleményem.

Ha pasizni akarsz inkább ne, mert magassarkú nélkül is magasabb vagy a fiúk 50%ánál.

2015. nov. 28. 14:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha tetszik, hordjad. Vannak azért 186 centi fölötti férfiak is :D

Nekem mondjuk személy szerint nem tetszenek a magassarkúk, mert szétcseszik a lányok lábát (nézz meg pár képet olyanokról, akik akár csak pár évig rendszeresen magassarkút hordanak, "gyönyörű" kalapácsujjakat és bütyköket fogsz látni), de ez már egyéni ízlés kérdése.

2015. nov. 29. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!