Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, mindenki! Magas lány vs. Magassarkú?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok, egy magas lánynak fel ,,szabad" venni magassarkú cipőt? Én 178 cm vagyok, a cipősarok pedig 8 cm. Járni tudok benne, jól is áll, a probléma csak az összeadódó centik kérdéséből adódik.2015. nov. 27. 22:58
1/5 anonim válasza:
Miféle probléma? Ha tetszik, hordjad. Ennyi.
3/5 anonim válasza:
Nyugodtan hordjad!Pláne hosszú combokhoz jól is áll!
4/5 anonim válasza:
Én lány vagyok, de azért leírom a véleményem.
Ha pasizni akarsz inkább ne, mert magassarkú nélkül is magasabb vagy a fiúk 50%ánál.
5/5 anonim válasza:
Ha tetszik, hordjad. Vannak azért 186 centi fölötti férfiak is :D
Nekem mondjuk személy szerint nem tetszenek a magassarkúk, mert szétcseszik a lányok lábát (nézz meg pár képet olyanokról, akik akár csak pár évig rendszeresen magassarkút hordanak, "gyönyörű" kalapácsujjakat és bütyköket fogsz látni), de ez már egyéni ízlés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!