Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Páran miért ítélitek el a rocker lányokat?
Én imádom a rocker lányokat :) Légyszi írjatok! :)
2015. nov. 29. 01:12
Mert ostobák és felszínesek - már nem a rocker lányok, hanem akik elítélik őket.
20+/F/metalhead
2015. nov. 29. 12:21
13/19 anonim válasza:
Mondanám , hogy ízlések és pofonok , de nem ez a helyzet. Már jó ideje nem a rock folyik a médiából , és lássuk be a többség nem sok mindent ismer azon túl amit lenyomnak a torkán. Az előítélet is innét fakad , ami számukra 'ismeretlen' és 'furcsa' azzal szemben sokan előítéletesek.
Ha a rock folyna a csapból is , akkor meg rohannának acélbetétesért meg bandás pólókért.
2015. nov. 29. 12:36
14/19 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek a válaszát!:D
15/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem ítélem el szerintem pozitív követendő példa mert sok pláza Cica lehetne értelmesebb is mint aminek mutatják magukat amugy itt a személyiség jegyekre utalok itt mert ugy e a rocker lányok sokkal értelmesebbek mint a pláza cicák , engem is elítélnek mert hosszú a hajam bőrszerkó meg hasonló főleg akkor az idegesítő mikor össze sugnak mőgöttem hogy " nézd mán a büdös paraszt rockeret" szerintem mert ezt a zenét szeretik attól nem parszt senki sem aki ebben a szubkultúrában találja meg a maga világát , mikor nem vagyok beöltözve csak felvan kötve a hajam konytba mint a leanderes Attilának és sima cuccban járkálok meg zenekaros polokban , és még azt a " nem annyira rockeres ötözködést" leszólják , én nem itélek El senkit mindenki azt hord meg azt képvisel amit akar , szerintem meg a lányok igen is jó hogy követik ezt a stílust , aki nem ezt teszi az szól meg érte. 19/F
2015. nov. 30. 10:34
Én is a rock zenét kedvelem, de úgy érzem hogy itt van egy kis gond. Ha egyesek úgy érzik hogy elítélik őket mert rockerek, akkor ők milyen alapon ítelnek el bárkit, mert mondjuk mulatóst hallgat?
2015. nov. 30. 23:17
17/19 anonim válasza:
Hát nekem semmi, én is rocker vagyok :D 16/F
2015. dec. 15. 22:00
18/19 anonim válasza:
2016. márc. 25. 13:28
#8 ismerős érzés. Ezt a hosszu haj kerdest mar azelőtt eldöntöttem mielott egyaltalan megismerkedtem volna a rockkal. Igen, szoktam bandas pulcsikban jarni, konkretan van egy szem. Es tartom magam az "elveimhez": Nem erőltetem ra masra a zenemet, társaságban nem rakok be rockot hacsak nem kérik es elfogadom bárkinek az ízlését ha tetszik nekem ha nem. Szerintem ezek utan lehetne az a minimum elvarasom, hogy engem se baszogassanak erte.
19/f
2016. márc. 29. 13:25
Kapcsolódó kérdések: