Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjem megkérdezni?
Figyelt kérdés
Na szóval az van hogy nagyon tetszik egy lány sajnos egy évvek öregebb mint én. Nagyon tetszik közeledem mert nem ő ezt hagyja is. A szünetekbe sokszor szoktunk sétálni úgy hogy átölelem. Szoktunk ölelkezni is De ez nem jelent szerimtem semmit mert nemcsak velem szokott. Egy nagyon kicsit érzem mintha neki is tetszenék. Gondoltam elhívom valahova őt meg a barátnőit meg a haverjaim aztán ők majd lefoglalják azt a két csajt de nem akar velem( velünk) eljönni próbáltam csak őt egyedül kettesbe de úgysem akart. Mit tegyek nem merem neki elmondani hogy tetszik ill megkérdezni hogy én tetszem-e neki. Gondolkoztam azon hogy megkérdezem a barátnőjét hogy tetszem-e neki vagy kérdezzen rá nála mert megbízok a barátnőjében jóba vagyok vele ha megkérem valószínűleg nem Monadaná vissza. Szerintetek?2015. nov. 26. 21:33
1/2 anonim válasza:
Szia.
Ha nem akar veled kettesben lenni, akkor miért van veled kettesben szünetekben? Szerintem mond meg neki, hogy kedveled, de elötte tájékozódj attól a bizonyos barátnőtöl. Persze ha a barátnőjének azt mondja, hogy nem jössz be neki attól ne keseredj el. Én se mindig mondom el a barátnőimnek az igazat. Az a legjobb ha megmondod neki,hogy valami fontosról akarsz vele beszélni, aztán elmondod neki, hogy keveled. Persze ne támadd le vele, csak finoman. Sok sikert :)
17/l
2/2 A kérdező kommentje:
Oké,köszi :)
2015. nov. 28. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!