Hogy merjem megkérdezni? Nagyon szeretnék egy ajak pc-t.
Még apa úgy-ahogy belemegy abba,hogy legyen,de anya hallani sem akar róla,szerinte undorító,ronda,begyulladhat stbstb,ami rosszat csak lehet mindent elmondott róla. nagyon-de nagyon szeretnék egyet,és nem azért h feltűnjön vkinek,mert sokan ezzel piszkálnak,hanem azért mert nekem tetszik,és 2éve nézem az embereket,hogy milyen jól áll nekik,milyen szép,de miután anya kiakadt miadta,nem mertem beszélni róla. ilyet szeretnék kb [link]
szerintem ezzel semmi baj nincs,max suliban kiveszem,és anya elött,de semmiképp nem akarom önfejűen titokban csinálni mert egyrészt nagy baj lenne belőle,másrész nemszokások hazudni anyának,mert így nevelt.( mielött azt tanácsolnátok,hogy apát kérjem meg h beszélje rá anyát,megmondom h elváltak,úgyhogy csak rontanék a helyzeten.)
légyszíves segítsetek !! 15/L
szia!(:
nekem is van mű pc-m, és anyukám nem kapott infarktust amikor megltta, pedig ő is olyan hogy hallani se akar róla..
ha Bp-i vagy akkor a westendet tudom ajánlani, ott van egy bolt claire a neve én ott vettem 2db mű pc-t.
úgy néz ki, mint egy karika, csak beteszed alulra a szádba és olyan mint az igazi.(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!