Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A többi lent
Figyelt kérdés
Van egy évfolyam társam aki úgy kb májusban még nagyon felkeltette az érdeklődésem és igazság szerint azóta nagyon tetszik. Nem mondanám, hogy szeretem az túl erős szó lenne tekintve, higy alig ismerem attól függetlenül. Szünetekbe mikor a barátnőmmel sétálgatunk akkor mindig tesz valamit mint mondjuk az elején csak köszönt jó hangosan vagy kacsintott azóta eljutottunk addig, hogy akár lökdös (ovis szint érett 16éves :D) meg órák után mindig beszélgetünk pár percet, közel vannak a szekrényeink vagy közös a tesink. Nem tudom eldönteni, hogy mit csináljak, vagy egyáltalán hogy én tetszek e neki.. 16L2015. nov. 26. 21:08
1/1 anonim válasza:
Vegyél egy nagy levegőt es kérdezd meg tole h tetszel e neki.. Tudom nem olyan konnyu ezt megtenni mint mondtani de legalabb tudni fogod a valaszat es szerintem a válasza igen lesz eleg egyertelmu h bejossz neki :) én is egy hasonló helyzetben vagyok annyi különbséggel hogy nyuszi vagyok de neked menni fog hajra:) 16/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!