Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Bejönne nektek egy ilyen lány?
Figyelt kérdés
Aki jobban szeret egy "igényes" szép bakancsot egy combig érő csizmánál vagy magassarkúnál. Nem sminkeli agyon magát max egy kis szempilla spirál. Vannak úgymond "nőiesebb ruhái amit hord, de alapvető ruha darab a kockás ing :D. Azt mondják róla hogy kinézetre aranyos, mert tulajdonképpen elég alacsony, és állítólag vicces :'D de nem az a nagyon vékony, nem is kövér, az a tipikus közép alkat. Mindenfajta zenét meghallgat, és egy kicsit túl sokat tud beszélni, de megtudja hallgatni a másikat. De ha valami nem tetszik neki, akkor a véleményét hangosan kinyilvánítja, ami nem mindig sül el jól, de nem kötekedős.
Bocsi , hogy hosszú :'D
2015. nov. 26. 20:28
11/17 anonim válasza:
Mint írtad, vannak rossz tulajdonságaid is. Implikálja, csak a jókat jegyezted meg, és így idealizáltad magad. Tényleg nem képmutatás, ja :'D
12/17 anonim válasza:
Nekem bejönnek az ilyen lányok:)
14/17 Mark990728 válasza:
Hát szerintem én legalábbis úgy gondolom hogy az ajtót előtt tolonganak a palik mert nekem elég szimpatikus vagy
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ;)... És nem vagyok Tami :'D
2015. nov. 27. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!