Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az ha egy fiú sejti hogy tetszel neki és mikkor meg lát más lányokat ölelget vagy előtted megy vele kézen fogva?
Figyelt kérdés
arra is volt példa hogy a haverjaval a hátam mögött sétáltak és a haverjai elkezdték neki hogy szép a barátnőd meg ilyenek mutass már róla képet közben nincs is barátnője. de amikor én eljátszottam azt hogy van barátom és beszélgetek vele telefonon ő meg elözött és sietett be a suliba és mire az ajto elé értem e vágta elöttem az ajtot. pedig eddig mindig szépen meg tartotta vagy maga elé engedett2015. nov. 26. 13:57
1/4 anonim válasza:
Próba cseresznye szerintem tetszel neki vagy csak játszik
2/4 anonim válasza:
Vicces ez az egész,Szerintem tetszesz neki minden kép,Provokálni akar.Próbálj beszélni vele,Az mindenre megoldast ad!
3/4 anonim válasza:
Tuti,hogy tetszel neki csak féltékennyé akar tenni ! Hajrá szurkolok nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!