Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek túl bunkó vagyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túl bunkó vagyok ezzel a sráccal?

Figyelt kérdés

Van az osztályba egy srác aki még év elején járni akart velem és kérdezgette hogy mennyi esélye van nálam. Én a lehető legfinomabban kültdem el de egyszerűen nem szállt le rólam, szóval a helyzet kb. odáig fajult hogy "k*rv4 ronda vagy hányok tőled, szálj le rólam stb stb. De ő még erre sem reagál. Sokszor odajön ha a haverjaimmal vagyok, beledumál a beszélgetésünkbe olyan dolgokat ami senkit nem érdekel, okoskodik, pedig nagyon hülye amúgy. Én meg mindig mondom neki szemtől szembe, hogy maradjon már el mert marhára irritáló, és elviselhetetlen. Erre meg besértődik hogy miért beszélem ki a - háta mögött - szerintem az nem kibeszélés ha a szemébe is megmondom hogy utálom. Szerinte túl durva vagyok vele. Szerintetek mit kéne tennem? Egyszerűen nem hagy békén. :S

16/L

2015. nov. 24. 21:00
 1/8 anonim válasza:
Igen is meg nem is.
2015. nov. 24. 21:02
 2/8 Sz ákos ***** válasza:

Szard le és hid el akkor békén fog hagyni

Egyépként Minden osztályba van egy ijen retek ski mindenkire nyomul ski él is mozog

2015. nov. 24. 21:07
 3/8 Sz ákos ***** válasza:
Ski:aki
2015. nov. 24. 21:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Jobb iskolába kellett volna menni, ahol intelligensebb emberek vannak.
2015. nov. 24. 21:40
 5/8 Sz ákos ***** válasza:
Ugy bizony
2015. nov. 24. 21:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Meg mondtad neki az elején normálisan h nem innentől nem lehet vele mást csinálni mint leszarni
2015. nov. 24. 21:43
 7/8 Sz ákos ***** válasza:
Le kö szarni
2015. nov. 24. 21:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Én mondjuk azért olyat nem mondtam volna,hogy nagyon ronda és hányok tőle,mert ez elég durva,ilyet senki nem érdemel meg,akármilyen nyomulós és idegesítő.

Ne foglalkozz vele,ne is gondolkodj ezen és akkor majd békén hagy :)

2015. nov. 24. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!