Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy ne izguljak nagyon-nagyon, amikor irok/irni készülök a fiunak, aki tetszik?
Azt terveztem/tervezem, hogy irok egy fiunak, de nagyon félek, hogy "rosszat" kérdezek és teljesen elbizonytalanodtam.
már nem is vagyok benne biztos, hogy jó ötlet irni neki, mivel nem tudom elkezdeni a beszélgetést
a mizu?/mizujs?/mi újság? szerintem olyan kérdés, amire nem lehet normálisan válaszolni
és a Hogy vagy? kérdésre egy kvázi idegennek mi mást mondanál, mint azt, hogy jól?!
szóval fogalmam nincs, hogy a Szia:) után mit irhatnék neki
szerintetek?
vagy egyáltalán jó ötlet irni neki?
Jó lenne tudni a körülményeket,hogy mondjuk egy suliba vagy egy osztályba jártok-e. Akkor máris könnyebb témát keresni.
Mellesleg a legjobb indok ha szülinapjára/névnapjára írsz. Utána meg folytathatod úgy a beszélgetést,hogy "milyen napod volt?". Ha nem érdekled valószínű nem lesz túl bőbeszédű,de ha te is tetszel neki lehet majd folytatja ő a beszélgetést.
1. az önbizalombombában igazad van :D sajnos :/
nem járunk egy suliba és bár ugyanarra lakunk, az óráink pont ugy jonnek ki, hogy pont nem találkozunk a buszmegállóban :/
irtam neki a szülinapjára, de az idővonalán, meg is köszönte, de ennyi :D
igen, valószinuleg.....
csak én nem egy tinik...a akarok lenni ;)
De van rá normális válasz semmi :D
Mondjuk ird azt utána h tetszet a profilja és szeretnéd közelebbröl megismerni
Vagy lenne kedved beszélgetni/ismerkedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!