Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csók? Ilyen későn?
Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok,és még nem csókolóztam. Viszont ennek ellenére nem vagyok csúnya,se kövér,jol öltözködök,van humorom is. A lányokkal azért volt viszonyom,kiskoromban volt szájrapuszi,illetve házibulikban gyakran indul be a "tipi-tapi" viszont a csóktól félek. Legfőképpen azért,mert senki sem nézi ki belőlem,hogy még nem csináltam,szoval nyilván béna leszek először,és a lányok többsége pedig már jópár kapcsolaton túl van. És azt sem tudom hogy álljak neki,próbálgattam itthon a kezemen,mintha az lenne a nő szája,de fogalmam sincs,hogy az az ő szemszögéből kellemes-e. Vhogy itthon tudnám ugymond gyakorolni,ugy hogy ne tűnjön fel,hogy még sosem volt benne részem. Kérlek szépen válaszoljatok.
18f
2015. nov. 24. 16:19
1/6 anonim válasza:
Ne aggódj, nekem 17 évesen volt az első, és nem én rontottam el, szóval ne aggódj, jönni fog ösztönből, csak gyengéd legyél.
2/6 anonim válasza:
Ha igazán érzelemből történik meg, hidd el, gyakorlás nélkül is menni fog. Ha egymásra hangolódtok, csal jól alakulhat a dolog. Aztán pedig egyre jobban:)
3/6 anonim válasza:
Sosincs későn fiam! Ne aggódjál :D
4/6 anonim válasza:
Én lány vagyok, de ha nem akarod elszúrni akkor tényleg csók legyen, ne smárolás...
6/6 anonim válasza:
Nekem egy tanácsom lenne: NE dugd a nyelved a szájába :D Első csóknál ne, csak finoman cirógasd a nyelveddel az ajkát vagy így, d semiképp ne dugd erőszakosan a szájába :D én személy szerint nagyon utálom első csóknál, jobb, ha meghittebben megfogod az arcát, közelebb húzod, először egy nagyon gyengéd puszi (kóstolónak), majd csókold meg (lassan!!!) :) 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!