Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez r_bancság volt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez r_bancság volt?

Figyelt kérdés
Már 1 éve, hogy szakítottam az eddigi egyetlen barátommal, hamarosan 17 éves vagyok. Szombaton voltam egy szalagavató after bulin, ahol megismerkedtem egy barátom legjobb haverjával. Elég sokat táncoltunk, beszéltünk, aztán megcsókolt. Onnantól kezdve kb 3 óráig mást sem csináltunk. Utána hazakísért, keresett is azóta, még eldöntöm mit szeretnék. Viszont az osztalytársaim elkezdték lek_rvázni a történtekért, hogy "egy lány ne hagyja magát stb"... Ebben egyetértünk, de nekem tetszett/tetszik a srác. Vagy szerintetek ez sok volt, vagy mi?
2015. nov. 23. 23:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem volt az, hogy ha te is kívántad és nem pénzért csináltad. Egyébként meg nekik mi közük van hozzá?

Hogy mennyire lesz komoly és meddig tart csak rajtatok múlik.

Sok ember tényleg arra megy, hogy minél előbb ágyba vigyen téged, aztán vége. De nem mindenki. Teljesen normális, ha kívánjátok egymást. Csak még sok más embert is kívánni fogsz, és a barátod is. Ti döntitek el, hogy mit akartok és jobb esetben bízhattok egymásban.

2015. nov. 24. 00:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Annyira voltál r_banc, mint a srác. Hiszen ugyanazt tettétek egymással.
2015. nov. 24. 02:39
 3/7 anonim ***** válasza:
csak irigykednek:)) meg nem egy vadidegen volt akinek a nevét se tudod
2015. nov. 24. 08:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem volt az.

Ráadásul keresett is azóta, szóval nem csak a buliban kellettél neki.

2015. nov. 24. 09:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Valszeg krvára irigyek. Ennyi. Semmi rbancság nem volt abban, ha csak smároltatok és szinglik vagytok. Ha lett volna más is akkor oké de így...

Szóval kapják be mind!

15/L

2015. nov. 24. 12:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem az exed legjobb barátja. A barátok nem dugják meg a barátjuk exét, k'rva nagy genyóság. Leírásod alapján semmi rosszat nem tettél, csak szaladtál valaki más karjába.
2015. nov. 24. 13:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ! Lehet, hogy igazatok van
2015. nov. 28. 16:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!