Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit szólnátok hozza, ha egy lany oszt. Tarsatok megkérne arra, hogy masszirozzatok/ "nyomkodjatok" meg a vállat, mert faj neki?
Figyelt kérdés
Egész jóba, beszélő viszonyban vagytok
Csak néha beszélgettek, inkább órán
Fiuk,ti mit szólnátok ilyen kereshez? ( nem több perces masszazsra gondolok, csak pár mozdulatrol)
Mennyire lenne fura?
Es fiúk, ezt felajanlanatok ( ha a lany mondja, hogy faj a válla/háta) vagy max akkor csinalnatok meg, ha a lany megkér rá?
9.-esek
2015. nov. 20. 21:02
1/4 anonim válasza:
Örülnék neki, ha bejövök a lányoknak, de egy masszázsba ne képzelj bele túl sokat. Fura? Miért lenne fura? Cseppet sem fura. Ne ajánld neki fel, hanem kezd el masszírozgatni, ha nincs vele gondja hagyja, ha igen szól.
2/4 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lany :D
Nem tudom, hogy mennyire lenne fura, ha megkérnem :D
Egy fiú mégiscsak jobban meg tudja nyomkodni a vállamat, mint a barátnőm, izmosabb :D
Es nem azért akarom megkérni, mert bejön :D
Mármint jofej, nagyon bírom, de csak mint fiubarat tudnék rá gondolni :)
2015. nov. 20. 21:42
3/4 anonim válasza:
Szerintem kilencedikesek vannak annyira érettek(kivéve kanos disznók), hogy nem képzelnek bele a dolgokba túl sokat.
4/4 Brain Storming válasza:
Masszőrként mondom, hogy azért kéri, mert szüksége van rá... és igazából sokaknak szüksége lenne a vállmasszázsra nap mint nap, mert a mai iskolásoknak is eléggé rossz tartással kell ülnie egész nap. Akit megkértek, annak is érdemes kipróbálnia - és akkor megérti, hogy miért kérték meg rá. :) Amellett, hogy a gyengéd érintések az intimitás részei, valóban nem kell sokat beleképzelni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!