Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tizenéves lányok és fiúk....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tizenéves lányok és fiúk. Rúgtatok már tökön valakit? Vagy titeket?

Figyelt kérdés
Ha lehet fejtsétek ki kicsit bővebben. Kort is írjatok köszi.

2015. nov. 20. 20:23
1 2
 11/19 anonim válasza:

Volt egy lány osztálytársam ő nagyon szeretett tökön rugdosni :D

Pár percig fáj kegyetlenül utána lassan, de enyhül.

15/F

2015. nov. 20. 23:48
 12/19 anonim ***** válasza:
Meg amikor alsosok voltunk a fiukat sokszor tokonrugtuk ( ha épp jól céloztunk :'D ) amikor épp cseszegettek minket
2015. nov. 20. 23:58
 13/19 anonim ***** válasza:

Ó, nálunk általánosban sok ilyen volt :)

Egyszer negyedikben még az osztályfőnök is mondta, hogy az egyik osztálytársunkat valaki tökön rúgta egy verekedésben és ha még egyszer ilyen történik, akkor nem lehet gyereke.

Aztán hatodikban vagy hetedikben volt egy srác, akinek ránézésre a legnagyobb csomagja volt az osztályban, őt rúgta tökön egy vad csaj az osztályból a suli előtt, ez is téma volt órán. Emlékszem rá, akkor még fel is állt a farkam, akikor a tanárnő ecsetelni kezdte, hogy "ha egy fiút tökön rúg egy lány, ott nem csak a lánnyal van baj". Egyébként hetedikben mi fiúk szünetekben játszottunk tökönverős játékot, de az inkább csak pár másodpercig fájt :)

2015. nov. 21. 13:26
 14/19 anonim válasza:
Hát ha én vagyok a hibás, és tökönrúg oké, de ha csak úgy asszem kapna!
2015. nov. 21. 22:17
 15/19 anonim ***** válasza:
48%
Kis idióták nagyon nem vicces ez a tökönrugdosósdi! Komoly bajok lehetnek belőle (pl hererák)!
2015. nov. 22. 00:14
 16/19 anonim ***** válasza:

#15/15 látszik hogy éjfélkor írtad a választ :Đ

külömben már rúgot az egyik osztálytársam tökön és eléggé fájt pár percig azt elmúlik, már játékrepülő is kapott tökön, ugyanúgy fájt és ha verekedésnél nincs jobb megoldás akkor én rugom a tököt, és a lánytesómat is tökönrugtam

2015. nov. 22. 19:43
 17/19 anonim ***** válasza:
ja bocs ez #15/16 akart lenni
2015. nov. 22. 19:44
 18/19 A kérdező kommentje:
lánytesódat tökön?:D nem tudnál véletlenül nekem papírzsepikből 20ezreseket csinálni?:DD
2015. nov. 22. 20:15
 19/19 anonim ***** válasza:
magyarázat: egy tököt tartot a kezébe mert kellet kajának és úgy belerúgtam hogy a kezének is fájt :D
2015. nov. 22. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!