Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes lenne egy kedves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne egy kedves lánynak csokoládét vennem?

Figyelt kérdés

#Jofele
2015. nov. 20. 00:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen ha kedveled és tetszik :)
2015. nov. 20. 00:32
 2/4 anonim ***** válasza:

De cuki vagy!:)

IGEN!

2015. nov. 20. 00:49
 3/4 anonim válasza:

Nem rossz az 5let!

:DDD

2015. nov. 22. 17:12
 4/4 anonim válasza:

AZ én feleségem mikor még csak jártunk, miden áron meg akart győzni pl. arról, hogy ő nem szereti a csokoládét!

És ez Persze így is van de, nem adtam fel.

Nyilván nem csokoládét veszek neki minden adandó alkalommal amikor kedveskedni akarok. Viszont Gondban voltam milyet vegyek neki ha már elvégre azt állítja " nem szereti a csokit".

Bele gondoltam viszont abba, hogy mi mást szeret viszont. pl. olyasmit mint : kávé, keserű dolgok egykét gyümölcs íze, fűszerek stb.

És azóta tudom, hogy lehet neki csokoládét venni 2 félét biztosan: Mind a kettő 80% fekete csokoládé, az egyik Sós-Chilis, a másk pedig Aszalt Epres. Ezek hatalmas sikert arattak nála.

Szóval ezzel csak annyit, hogy szerintem minden lánynak lehet csokit venni és szabad is, csak ne feltét leül a saját ízlésed alapján válogass.

Ha pedig előbbiek miatt te is keresgetnél különlegesbe gondolkoznál, tudakozódj arról, hogy esetleg nincs-e valami étel allergiája!

Mindent Bele "a Nők szeretik a csokit !";)

2015. nov. 23. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!