Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Nemrég megismertem egy fiút, aki az a tipikus menő.Nagyszájú, beszólogatós.Ha suliban látjuk egymást nem mindig, de néha köszön, de általában észre sem vesz, nem is nagyon beszélünk suliba.Azonban Facebookon minden este rámír, és délutánonként is szoktunk találkozni, akár órákon át tudunk beszélni ha kettesben vagyunk és sokkal visszafogottabb.Ezek mellett a többi lány barátjával sokkal lazább, szeret viccelődni velük, ölelgetni őket, piszkálni őket, velem azonban komolyabb és gyengédebb, nem ölelget.Miért viselkedik így velem?

2015. nov. 18. 14:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Azért viselkedik veled így mert irántad komolyabb érzelmei vannak.
2015. nov. 18. 14:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Lehet, de én sosem értettem hogy míg a mi osztályunkból több lányhoz nyugodtan odamegy és elbeszélget velük, addig velem sosem beszélget...
2015. nov. 18. 14:42
 3/5 A kérdező kommentje:
mármint a suliban.. :)
2015. nov. 18. 14:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert suliban más az önbizalma mint kettesben, kettesben jobb és nyugodtabb beszélni.
2015. nov. 18. 14:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Amúgy eléggé idegesítő hogy van barátnője (se veled, se nélküled kapcsolat)...
2015. nov. 20. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!