Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez így normális? 17/F
Figyelt kérdés
Van egy lány akit 2-3 hete ismertem meg, kb 120km-re lakik. Nagyon jóba lettünk, naponta beszélgettünk órákat, ráadásul ő kezdeményezett sokszor. Már ez alatt is volt olyan, hogy sziveket meg ilyeneket küldözgettünk. Most vasárnap volt a szülinapja, kitaláltam, hogy meglepiből lemgyek, le is zsíroztam a barátnőjével, hogy csalja a vonatállomásra, lementem, nagyon örült nekem, igazán jól éreztük magunkat, csókolóztunk, ölelkeztünk. Aztán este hazajöttem. Másnap estefelé beszélgetés közben megkérdezte, hogy akkor most mi is van köztünk, mondom nem tudom, de tőlem lehet bármi, jól érzem magam vele és ahogy látom, fordítva is. Erre ő azt mondta, hogy nem áll készen erre, nemrég vált el az előző barátjától. Mondtam nagy nehezen, hogy rendben, de akkor mégis hogy legyen? Vegyek vissza, vagy mi legyen, erre meg azt mondta, hogy legyünk barátok, mert nem érzi készen magát.Nekem ez itt sántít. Két hétig ő keres, utánna lesmárol, és akkor utanna leráz egy ilyennel?! Segítsetek légyszi, mert kivagyok... (Mindeketten 17 évesek vagyunk)2015. nov. 17. 14:58
1/3 anonim válasza:
Bármennyire is furcsa ez így inkább normális, minthogy belevágjatok és közbe mondja el, hogy még nincs készen.
Szerintem, főleg manapság nagyon becsülendő az, hogyha valaki ki meri mondani, hogy nincs készen. Jó persze megértem, hogy beleélted magad már ebben a 2 hétben is de értsed meg, hogyha a lány így érez akkor úgyse lenne egyenlőre több.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen és ezt tudom is nagyon jól, el is mondtam neki. Azt furcsállom, hogy akkor mégis miért kezdeményezett.
2015. nov. 17. 15:08
3/3 anonim válasza:
Valószínűleg nem gondolta annyira komolyan, és amikor leutaztál kicsit összezavartad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!