Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, számotokra ha egy lány bunkó az vonzó?
Figyelt kérdés
Ma is egy nagy menő csoport elött ment el egy átlagos lány, azt elkezdték kiröhögni, meg beszologatni neki, hogy hogy nézel ki. A fiúk is nevettek rajta, meg mondták annak a lánynak aki beszolt hogy milyen jó csaj. Szóval ha valaki másnak beszólogat az jó csaj.....
Csak mert nem értem már, itt mindenki azt mondja hogy a kedves csaj a nyerő, ahoz képest meg a fiúk inkább a bunkó típust keresik, akik elnyomják a többi embert.
2015. nov. 17. 14:36
11/17 anonim válasza:
13 évesek voltak gondolom. majd kinövik. vagy nem, és akkor mennek szerepelni az éjjel nappal budapestbe
12/17 A kérdező kommentje:
Nem mert az egyik az unokatesom volt, ő 19 éves...
2015. nov. 17. 15:27
13/17 anonim válasza:
Nem szeretem a bunkó nőket! Egy nő legyen kedves, kecses, nőies! :)
14/17 anonim válasza:
akkor nem is kell várni, már most jelentkezhet az éjjel nappal budapestbe. ott kamatoztathatja a bunkóságát, sőt még szintet is léphet
15/17 anonim válasza:
majd kinövöd
13 évesek viselkednek így
16/17 anonim válasza:
főleg ha mellé káromkodik, az pedig csak hab a tortán ha buta! megnézném magamnak, hogy milyen társaság lehetett ez, gondolom ilyen proli 15-16 évesek játszották az agyukat. bár ha jobban belegondolok akkor nem is tartozom bele a kérdés célközönségébe mert nem vagyok fiú, hanem férfi! egy férfi nem szereti a bunkó és ostoba nőket, maximum a kis fiúcskák...
17/17 anonim válasza:
Ez nem más mint a csorda szellem!!!
Az erő fitogtatás.
Szólóban már nincs akkora pofájuk.
A kérdésre válaszolva.
Nem vonzó!!!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!