Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, számotokra ha egy lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, számotokra ha egy lány bunkó az vonzó?

Figyelt kérdés

Ma is egy nagy menő csoport elött ment el egy átlagos lány, azt elkezdték kiröhögni, meg beszologatni neki, hogy hogy nézel ki. A fiúk is nevettek rajta, meg mondták annak a lánynak aki beszolt hogy milyen jó csaj. Szóval ha valaki másnak beszólogat az jó csaj.....

Csak mert nem értem már, itt mindenki azt mondja hogy a kedves csaj a nyerő, ahoz képest meg a fiúk inkább a bunkó típust keresik, akik elnyomják a többi embert.

2015. nov. 17. 14:36
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%
Gyerekek viselkednek így :D Majd kinövik, jobb esetben.
2015. nov. 17. 14:39
 2/17 A kérdező kommentje:
Meg ha egy lány kirak magáról egy csücsörítős képet oda irja hogy ő egy kur@a akkor azt százan lájkolják
2015. nov. 17. 14:39
 3/17 A kérdező kommentje:
De arra nem gondolnak hogy rosszul esik a másiknak?
2015. nov. 17. 14:40
 4/17 anonim ***** válasza:

Dehogy vonzó. Ilyenkor vissza kell oltani valamit az ilyen primitív véglényeknek, pl: "Én is így röhögtem pár napja, amikor panaszkodtak a sz op ási technikádra." :]

A rendes lányok a nyerők, hidd el.

2015. nov. 17. 14:41
 5/17 anonim ***** válasza:
Mindenki a kedves típust voksolja állítólag, de sajnos a való életben én sen eztvettem észre. :(
2015. nov. 17. 14:44
 6/17 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. nov. 17. 14:46
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem vonzó.
2015. nov. 17. 14:48
 8/17 anonim válasza:
lehet az. a dominalas van akinek bejon.
2015. nov. 17. 14:57
 9/17 anonim válasza:
0%
A bunko pitsa az vonzó? Te normális vagy? Azért mert ti csajok hibásan vagytok bekötve (hiszen imádjátok a nagyarcú se..felyeket) nem kéne a saját agyhalálotokat ránk vetiteni.
2015. nov. 17. 15:04
 10/17 anonim válasza:
Egy bunkó nőnél undoritobb nincs a világon
2015. nov. 17. 15:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!