Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell rá várnom ennyit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell rá várnom ennyit?

Figyelt kérdés

5 hete vagyunk együtt a barátnőmmel, de ismerjük már egymást 2 éve. ő 17 éves, én pedig 18

Én szeretnék vele lefeküdni, mert nagyon szeretem, és már kívánom is nagyon, és azt mondja, hogy ő is engem, de valamiért nem akar velem lefeküdni pedig tudja, hogy szeretem... én ezt meg is érteném, hogy nem akar velem lefeküdni, ha nem lenne petting, ruhás dugás, orálsex stb.. szóval minden van, csak sex nincs.. ő azt mondja, hogy 3 hónapot akar várni, de ha ezek vannak akkor azzal miért akar várni ennyit? normális ez így szerintetek?

2015. nov. 17. 08:49
 1/3 anonim ***** válasza:

5 hete vagytok együtt . . .

Ez még semmi, hát persze, hogy nem akarja még.

3 hónap nem sok. Ha nem tudsz ennyit várni, akkor nem is szereted igazán, csak szeretnél már végre szexelni.

2015. nov. 17. 09:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Teljesen jogos ez a csajtól, sztem a 3 hónap még akár kicsit kevés is...

Ha szereted, akkor nem mindegy mikor fekszik le veled? Ha nem szereted, csak megfektetni akarod, vagy neked az a szerelem, hogy dugtok, akkor meg minek vagy vele? A leírásod alapján neki nem ezt jelenti.

2015. nov. 17. 10:29
 3/3 anonim válasza:
Én 11 hónapot vártam. Nyilván nem könnyű kibírni. Attól függ szereted-e és hajlandó vagy türelmesnek lenni. Ha igen és ezt érzi, előbb kötélnek fog állni
2015. nov. 17. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!