Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok egy 18 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy 18 éves fiúba de én csak 14 vagyok. Az eszemre hallgatok de a szívem csalódik bennem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az egész tavaly kezdődött,mert barátnőmet azzal csesztettük hogy tetszik neki ez a fiú. Persze ez nem így volt. Amikor a srác elment mellettük mindig nevetgéltünk.

Télen Luca -napi férjsorsolást csináltam csak úgy szórakozásból és ő jött ki. Persze ez már csak egy plusz poén.

Aztán nyáron a sulis táborban kezdtem rájönni hogy tetszik, mert sokat voltunk egymáshoz közel. Nagyon jófej volt meg vicces. Este mindig a mi faházunkba jöttek át a fiúk és néhány lány beszélgetni, köztük ő is. De a tábor vége felé hazaküldtek mert ivott( az összes fiú ivott de ő lebukott a barátaival.)

Aztán elkezdődött a suli és csak rá tudok gondolni. ( meg az egyik legjobb barátnőmre aki nem tud velünk suliba járni és anorexiás) Csomószor volt hogy egy nap vagy 10szer láttam és a bnőmnek akivel mindig együtt vagyunk azt mondtam hogy milyen idegesítő meg hogy bárcsak ne látnám.

Most pedig készül a szalagavatóra és folyton egy lánnyal lóg a legjobb barátja mellett. Hihetetlenül féltékeny vagyok és bár nincs köztünk semmi én elzárkózom azoktól a fiúktól akik próbálkoznának nálam.

Nem mutatom ki hogy tetszik nekem mert 4 év van köztünk és félek hogy nem venne komolyan.

Meg aztán idén ballag.

Ha van valami ötletetek mit csináljak ebben a helyzetben írjatok! És ne értsétek félre nem csak tetszik hanem szeretem.

2015. nov. 15. 10:26
 1/3 anonim ***** válasza:

"Mindig hallgass az eszedre! A szíved hülye, mint a s*gg."

Ezt tartsd észben, mert nagyon igaz ez a mondás.

2015. nov. 15. 10:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Hidd el 18 eves fiunak nem te kellesz... Nem bantasbol, tapasztalatbol. Volt viszonyom nalam joval (10 evvel) idosebb pasival, csak szenvedes volt az egesz. A korkulonbseg nalatok nem sok amugy, csak ebben a korban megis az.

18 eves fiu pedig nem csak csokolgatni akar es a kezedet fogdosni, te pedig lehet nem vagy kesz tobbre. Szerintem hagyd.

2015. nov. 15. 10:48
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi. Nem vagyok teljesen hülye. :)

Amúgy egy normális érző fiúról beszélünk. :D

2015. nov. 15. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!