Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy tudnék...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy tudnék kontaktusba kerülni vele?

Figyelt kérdés

A fiú 12.-es, én 11. Egy iskolába járunk, de még sosem beszéltünk. Szerintem a nevemet talán tudja, van pár közös ismerősünk és kis város, tehát sokan tudják egymás nevét... Ő az a tipikus menő fiú az iskolában, de tudtommal már jóideje nincs barátnője. Már régóta tetszik, de az idei tanévben kezdtem el jobban érdeklődni felé. Nyilván megszólítani nem merem, néha a folyosón szoktunk "szemezni", de nem látszik rajta nagyon semmilyen érzelem ilyenkor. Csak ritkán "találkozunk", mert általában messze vannak egymásétól az óránk, de ha mégis, általában összeakad a tekintetünk.

Nem tudom, hogyan tudnék közelebb kerülni hozzá, nem akarok az a "nyomulós" lány lenni, aki kezdeményez egy beszélgetést, vagy minden szünetben koslat utána. Szerintetek hogyan tovább? Az ismerőseink sajnos nem olyan közeliek, hogy könnyen egy társaságba kerüljünk 😔

2015. nov. 14. 19:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Pedig muszály lesz "nyomulosnak" legyél máshogy nem megy az meg nem azt jelenti h logjál a nyakán
2015. nov. 14. 19:33
 2/3 anonim ***** válasza:

2 opció van: - csodálod a távolból (nekem ez a módszer jobban megy :D)

- megoldod, hogy egy társaságba kerüljetek.

Pl. ha van közös barátotok, mondd meg neki h menjetek el vhova, és hívja el őt is, ott meg kezdődhet a haverkodás, aztán a chatelés, aztán még több csoportos buli, és ha minden jól megy, lesz páros buli is :D

2015. nov. 14. 20:05
 3/3 anonim ***** válasza:

"Ő az a tipikus menő fiú az iskolában"

Na, ennyit rólad, az én segítségemből nem kapsz :)

2015. nov. 14. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!