Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Két héttel ezelőtt összejöttem egy fiúval. Minden rendben ment, azt mondja, régóta és nagyon szeret engem, és én is szeretem őt. Viszont tegnap rám írt a volt barátom, akivel egy évvel ezelőtt szakítottunk, és azóta nem is beszéltünk. Nem tudja, hogy van barátom, és találkozni is szeretne velem. Mindig ő volt a legnagyobb szerelmem, sosem tudtam igazán elfelejteni. A baj az, hogy most elbizonytalanodtam a barátomat illetően, pedig egészen tegnapig úgy éreztem, nagyon szerelmes vagyok belé. Ugye, ez a bizonytalanság elmúlik? Miért érzem ezt? Tehetek valamit ellene?
2015. nov. 14. 18:49
 1/4 A kérdező kommentje:
17/L
2015. nov. 14. 18:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán mond meg az exednek hogy van barátod most és csak sima baráti találkozó jöhet szóba .
2015. nov. 14. 18:58
 3/4 azureknight0715 ***** válasza:
Most a nők nem gondolkodnak vagy alapbó nincs agyuk. Na de sértést félretéve neked hogy esne ha a jelenlegi barátod találkozna az volt barátnőjével akibe nagyon szerelmes volt? Ha erre tudod a választ akkor aképp dönts. Ha szereted a jelenlegit akkor felejtsd el a volt barátod minden tekintetben ha meg nem akkor kíméld meg a jepenlegit a csalódástól.
2015. nov. 14. 19:25
 4/4 anonim ***** válasza:
44%
Hagyd, hogy a barátod megverje az exedet, aztán szakítson veled. Így mindenki azt kap, amit érdemel.
2015. nov. 14. 22:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!