Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az szerintetek gáz hogyha ma ismertem meg egy fiut és már smároltunk?
Figyelt kérdés
elég furán hangzik...tudom de olyan fura érzésem van ezzel kapcsolatba és gondoltam megkérdezlek titeket..2015. nov. 14. 18:36
1/10 anonim válasza:
Hány éves vagy? Amúgy tényleg fura, de más a helyzet ha 16+ vagy esetleg 13 éves vagy :).
2/10 A kérdező kommentje:
15 vagyok..
2015. nov. 14. 18:50
3/10 anonim válasza:
Nyilván azért kérdezed meg mert te magad is annak tartod. Csak úgy vagy vele , hátha valaki azt írja hogy ,dehogy gáz . Nagyon az.
4/10 anonim válasza:
Nekem gyors lenne. De mindenkinel mas. Ha ketelkedsz abban, hogy jol tetted, akkor valoszinuleg gyors volt. De ha komolyan gondolod vele, es o is veled, akkor mindent bele!
5/10 A kérdező kommentje:
én is gáznak tartom de már nem tudok mit csinálni..
2015. nov. 14. 18:53
6/10 anonim válasza:
Én "nem adnám ilyen könnyen magam", de a te dolgod és ezzel igazából nincs probléma, de én még vártam volna a csókkal.
7/10 anonim válasza:
1#-es vagyok :). 15 évesenm tényleg elég gáz, de mostmár ne rágódj miatta, megtörtént, kész, ennyi :). Ha megint találkoztok akkor szerintem beszéld meg vele, hogy ez gyors volt, és mást azért ilyen gyorsan nem tennél meg, de ez egy hülye ötlet úgyhogy mind1 :D.
Na a lényeg ne emészd magad, már úgy is mindegy :).
8/10 A kérdező kommentje:
jolvan köszi a segitséget:)
2015. nov. 14. 21:08
10/10 anonim válasza:
vond le a megfelelő következtetést, tanulj a hibádból, hogy legközelebb ne kelljen azt mondanod, hogy
"én is gáznak tartom de már nem tudok mit csinálni.."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!