Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdeklem vajon őt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdeklem vajon őt?

Figyelt kérdés

Van egy 24 eves srac akivel meg nem talalkoztam.Nyaron a badoon beszeltunk egy kis ideig miutan megkerdezte a nevem es megkeresett a facebookon.Ott bejelolt de en nem jeloltem vissza.Feltem, hogy mrgint egy ujabb kudarc lesz.Egy honap eltelt es szeptember elso heteben meggondoltam magam.Visszajeloltem.Elkezdtunk beszelgetni,nagyon aranyos volt meg jofej.Kozben kiderult hogy hazudott,hoszen neki van baratnoje de nagyon nagyon friss azt mondta.Nrkm az volt a fura az egeszben hogy dicsergette a mosolyom es amikor irtam hogy zuhanyozni megyek irta hogy azt jobb lenne ketten.Erre kiakadtam, mivel ezt nem nekem kellene irnia hanem a baratnojenek.Azt mondta erre hogy igen neki is lehetett volna de ezt nekem irta most, es hogy a baratnojevel nincs egyhullamhosszon meg nem okes az egesz.Azota minden heten egyszer ram irt.Most nem beszeltem vele egy hete :(.

Meg nem hivott el sehova sem, es az a baj vele hogy dolgozik es penteken is delutan 4kor vegez amikor en mar reg otthon vagyok.A tobbi napon pedig kollegiumban vagyok meg a suliban mivel en most vegzos vagyok gimiben.A legutobbi beszelgetesunkkor kuldtem neki kepet mert kerte hogy olyat kuldjek amiben teljesen latszom.A labamat dicserte es azt mondta hogy neki a latinos lanyok jonnek be mint en.En egy magas lany vagyok hosszu labaim es kis mellem van de most hiztam es husisabb lettem.Mondtam is neki hogy en nem vagyok az a nagy melles mondta hogy nem is azt mondta:D A lenyeg hogy elvileg nagyon tetszett a kepem amit kuldtem irta is hogy gyonyoru vagyok de most hogy nem irt szomoru lettem.Nem tudom van e ertelme irnom neki.Baratnoim azt mondtak ne irjak neki majd o keresni fog.Szerintem nem. NEKTEK MI A VELEMENYETEK? MIT TEGYEK?

2015. nov. 14. 11:43
 1/7 rrrrrreennnnn ***** válasza:
Jajj hallod. Èn tényleg nem értelek titket,ilyen naiv kislànyokat. Írhatnàm, hogy buta vagy, de te lennél legjobban felhàborodva. Letagadta a baràtnőjét. No comment. Èn màr itt elzavartam volna. Ebből kiderül, hogy gerinctelen. Ez a duma meg, hogy "de nem működik a kapcsolatunk" Akkor miért nem hagyja el? Ez olyan egyszerű. Te meg még képet küldözhetsz magadròl,.amiben hmmm "teljesen làtszol" grt. Èn a csajànak küldtem volna, és megírtam volna, hogy figyu, ezt a képet kérte a baràtocskàd, és nagyon tetszik neki. Ès most meg jajj írni fog-e... Annyira megalàzod magadat...
2015. nov. 14. 12:23
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem tudtam volna elküldeni a barátnőjének mert nincs kirakv hogy kapcsoltaban van es a csaj sincs sehol.A kép pedig egy egyszerű nyári kép rövidnadrágban és pólóban a barátnőimmel.

Nem küldözgetek más fajtákat.

2015. nov. 14. 13:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én csak csatlakozni tudok az első válaszolóhoz.
2015. nov. 14. 13:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Azt irta azert nem mondta hogy van neki mert akkor szoba se alltam volna vele xd
2015. nov. 14. 14:15
 5/7 anonim ***** válasza:

xd xd xd ez nagyon vicces xd xd Csak az a gáz, hogy ennyire szóba akart állni egy idegen lánnyal annak ellenére, hogy van barátnője....akit szépen le is tagadott. xd

xd

2015. nov. 14. 14:24
 6/7 rrrrrreennnnn ***** válasza:

Azt hiszem, össze is foglaltuk néhànyan. Köszönjük a részvételedet. A magyaràzkodàsodat megmosolyogtam..."de csak rövidnaci és pòlò", "de.azért nem mondta, mert akkor szòba sem àlltàl volna vele", "de azért nem küldtem el a csajnak, mert nincs sehol"...

Na de megtudtad, hogy nője van, mégis küldtél neki képet,a hazugsàga ellenére csak érdekel...Miről beszélünk????Ès itt aggòdsz, hogy jajj írni fog-e???Magad megalàzàsa tetőfokon. Tehàt a kommenteid ellenére ugyanaz a helyzet...Ennyi. Szerbusz.

2015. nov. 14. 14:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. 15/F
2015. nov. 14. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!