Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel fog meg titeket egy lany?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel fog meg titeket egy lany?

Figyelt kérdés

Gondolok itt apro dolgokra,amikor meg nem ismeritek annyira,vagy meg nem is beszeltetek vele.

Esetleg ami kiabrandito,aprosagok is erdekelnek:)

Meseljetek!! Minel tobb valasznak orulok,mert mindenkit mas mozgat meg. Kulso,belsosegek akar a harisnya stb

2015. nov. 13. 21:39
 1/9 anonim ***** válasza:
a szemei :)
2015. nov. 13. 21:55
 2/9 A kérdező kommentje:
Konkretan a tekintete? A szemenek a melysege,szine?
2015. nov. 13. 22:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát nekem volt egy olyan lány, akivel nem beszéltem akkor még. De egyszer beült mellém és a barátom a barátnőjével mellénk a héven. És azon "vitatkoztak" (a két lány) hogy ki megy/ment többet osztály kirándulásra... Ez egy kicsit kiábrándító volt, mert az a lány egy szép, (mostmár tudom hogy) okos és vonzó lány volt/az/az lessz.
2015. nov. 13. 22:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Koszi:)
2015. nov. 13. 22:28
 5/9 anonim ***** válasza:
A szemszine :)
2015. nov. 13. 22:58
 6/9 anonim ***** válasza:
A szemszíne? Komolyan? A tekintete,az nagyon tud hatni. Az én gyengepontom pl a szemekben bújkáló pajkos játékosság :) 15/F
2015. nov. 14. 08:25
 7/9 anonim ***** válasza:
A szép arc, aztán a szép fenéki :-D, de komolyan, egy aranyos arc mindig megfog, különösen ha egy szép mosoly is van rajta
2015. nov. 14. 16:30
 8/9 anonim ***** válasza:

A kezével fog meg. :O

18/F

2016. jan. 3. 18:58
 9/9 anonim válasza:
Kötéllel!
2016. jan. 3. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!