Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor kivel, mit?
Figyelt kérdés
Egyik bevásárlóközpontban a pénztáros csaj (18 év körüli) mintha flörtölni próbált volna, csak nem tudom kivel. Nagybátyámmal voltunk ott, ő már 60 feletti, de a csaj mintha neki tett volna megjegyzést, mert alkoholos italt vettünk, és ilyet kérdez, hogy elmúlt már 18? Olyan kis huncut mosollyal. Na de olyan érzésem is volt, mintha közben meg bejöttem volna neki, ezért is furcsálltam, hogy egy 60 éves férfivel próbál flörtölni, vagy mi is van most? :O2015. nov. 11. 20:46
1/7 anonim válasza:
Te hány éves vagy?Mert ha fiatal,akkor lehet neked mondta
2/7 anonim válasza:
vagy simán csak vicceskedett :D ez nem flört szerintem.
3/7 A kérdező kommentje:
19 leszek, de bőven idősebbnek tűnök, mert mindig borostát hagyok és nem kisfiús az arcom sem, plusz bőrdzseki, farmernaci és elég komoly karóra volt rajtam, szóval kinéztem vagy 25-nek.
2015. nov. 11. 20:57
4/7 anonim válasza:
Én mikor boltban melóztam én is és kollégáim is elsütöttük pár vevővel akik normálisabbnak tűntek semmi flört szándék nem volt benne csak jó fejek voltunk a vevőkkel mert ez is beletartozik a munkaköri leírásba :)
5/7 A kérdező kommentje:
Na és mikor eljöttünk a pénztártól, akkor nagybátyám azt mondta, hogy nézd csak, a kiscsaj csak úgy nézeget utánad, de nekem teljesen úgy tűnt, mintha vele akart volna flörtölni. :D Na mindegy.
2015. nov. 11. 21:04
6/7 anonim válasza:
Jaaah a " komoly karóra " dob vagy 6évet...
7/7 anonim válasza:
Szeintem ez csak egy poén volt. Most komolyan, te hogy mosolyognál, ha megkérdeznéd egy több mint 60 éves embertől, hogy elmúlt e már 18? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!