Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kozted es a párod között mennyi a magasság es kor különbség?
Figyelt kérdés
Es a magasság különbségnek mi az előnye/hátránya?2015. nov. 10. 15:56
1/10 anonim válasza:
4 cm 9 év! de a szerelmet nem centiben mérik se években
2/10 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy nem centiben es években merik :)
2015. nov. 10. 16:22
3/10 anonim válasza:
25 cm. Sem elönye, sem hátránya nincs.
4/10 anonim válasza:
Év: 12
Magasság: kb.5 cm az ő javára.
17/L 170 cm.
6/10 anonim válasza:
Magasság:kb. 2 fejjel magasabb a párom.Picinyke teremtés vagyok.
Év:egy idősek vagyunk,de én 9 nappal idősebb vagyok.(ha számít)
7/10 anonim válasza:
kb 25 centi és másfél hónap az ő javára. Előnye annyi hogy amikor megölelem van hova bújni, ha meg süt a a nap árnyékol. Hátránya, hogy ágaskodnom kell ha meg akarom csókolni, meg mindig bánt hogy milyen kicsi vagyok:D 18l (162cm)
8/10 anonim válasza:
Másfél év és kb 10-12 centi. Nem jelent semmi akadályt. 19L
9/10 anonim válasza:
18/L
1 év az én javamra és 30 centi az övére. Imádom hogy ennyire magas :3
10/10 anonim válasza:
Legutobbi parkapcsolatomban.
Kor: 1,5 ev volt, en voltam az idosebb
Magassag: En 165cm vagyok a volt baratom pedig 180koruli volt. Nem volt se hatranya se elonye,max annyi hogy jobb kedvelem azokat akik magasabbak nalam min. fel fejjel mint azokat akik egy magasak velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!