Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kérdezzek meg egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérdezzek meg egy lányt, hogy lenne-e a barátnőm?

Figyelt kérdés
Mikorra időzítsem (legyen közelebbi kontaktus vagy ha romantikus helyen vagyunk az is jó-e), hogyan tegyem fel neki a kérdést, hanyadik találka és mennyi idő után szokott felvetődni (mi nem találkozhatunk mindig a távolság miatt)?

2015. nov. 9. 20:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
csak ha kettesben vagytok, de szerintem akkor bármikor, nézz a szemébe és ne röhögj közbe mert félreértheti és azt hiheti h csak hülyülsz
2015. nov. 9. 20:13
 2/19 A kérdező kommentje:
Kettesben lennénk és ilyenkor tutira meghalnék a félelemtől... :/
2015. nov. 9. 20:22
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

de ezt máshogy nem lehet

(1es vagyok)

mert lehet h nem ugy reagálna tárarsaságban, lehet h azt gondolná h csak ugratod, vagy kinos lenne neki a szitu

2015. nov. 9. 20:26
 4/19 A kérdező kommentje:
Igen, éppen ezt mondom én is, meg azt, hogy nem mernék nevetni sem, a pulzusom is 300 felett lenne...
2015. nov. 9. 20:29
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
hát mondod neki h izgulsz kicsit de fontos, amugy meg h szeretnnél ugy párkapcsolatot ha nem mersz vele kettesben maradni?
2015. nov. 9. 20:31
 6/19 A kérdező kommentje:
Kettesben merek vele maradni, attól parázok, hogy béna leszek.
2015. nov. 9. 20:36
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

attol nem kell

ha odamész hozzá akkor legalább van 50%od, ha nem akkor ez csak 0

érdemes szerintem megkockáztatni

2015. nov. 9. 20:40
 8/19 A kérdező kommentje:
Szerintem is és sokak szerint nagyon kedvel engem, szerintük tetszek neki, csak akkor is nehéz nekem (főként a régi, rossz emlékek miatt...).
2015. nov. 9. 20:45
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

akkor meg még több az esélyed

az emlék az emlék, azon már nem tudsz változtatni, ha kizáró ok akkor hagyd a fenébe

de ha nem kizáró ok akkor meg ne töketlenkedj, mert olyan pasi nem kell senkinek akinek nincs önbizalma

találj egy napot amikor ugy érzed h jobb formában vagy, nagy levegő és go

2015. nov. 9. 20:51
 10/19 anonim válasza:
100%

Kettesben vagytok momdassz neki valami szepet es megkerdezed vagy ha elegge osszeszeded magad egy rimantikus helyre mesz vele ahol megcsokolod ha tenyleg szeret visszacsokol

Jah es ne eroszakold ki a csokot csak hajolj hozza kozel egyertelmusitsd h mit akarsz es hagyd hogy o csokoljon meg

2015. nov. 9. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!