Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Szerintetek milyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek milyen tulajdonság fontos egy fiúnál, hogy tetszen nektek?

Figyelt kérdés
Hogy nézzen ki? Mit tudjon jól? Stb.

2015. nov. 8. 14:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Sportoljon es ne legyen sovany. Legyen udvarias es ne legyen kopasz. :) szep szemei legyenek! Lehet egy kicsit ducibb is, en nem szeretem az agyongyurt izomagyu pasikat.
2015. nov. 8. 14:12
 2/15 anonim ***** válasza:
Elsősorban okos, intelligens, jofej, vicces kulso magas, sportos, izmos (de nem az a kigyúrt kondis barom)
2015. nov. 8. 14:12
 3/15 A kérdező kommentje:
Még valami?
2015. nov. 8. 14:19
 4/15 anonim ***** válasza:
Ja igen, legyen kedves aranyos, es ne legyen bunko
2015. nov. 8. 14:26
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem mindegy a külső, csak hallgasson rockot, metált és legyen jó humora és ne zavarja, hogy sokat kockulok, olvasok és rengeteg sorozatot nézek^^ és a pokemon mániám se zavarja:D
2015. nov. 8. 14:26
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Fogjon meg valamivel...valami különleges dologgal :D A stílusával,a humorosságával :)

Kinézetre a magas,normál(185 cm/75-80 kg) testalkatú srácok jönnek be :) Sajnos nagyon kevés van köztük,hisz ebben a korban a srácok nagyon vékonyak,vagy pedig ha a gyúrós őrületükbe vannak,akkor nagyon szálkásak! :D

De ez nagyon változó,engem pl stílusával egy kis srác is megfogott a maga 165 cm-jével,sötét haj+sötét szemével,pedig alapból a legjobban a szőke jön be világos szemmel :D Sajnos reménytelen eset,én 173 vagyok+magassarkús típus :D

2015. nov. 8. 14:27
 7/15 anonim ***** válasza:

Külső: szinte mindegy, csak legyen ápolt és azért adjon egy kicsit a megjelenésre

Belső: intelligens, határozott, meg tudjon nevettetni, érdekelje, mi van velem, de ne úgy, hogy éjjel-nappal csak együtt legyünk

kb ennyi :D

2015. nov. 8. 14:29
 8/15 anonim ***** válasza:
ja még a külsőhöz, hogy az nem árt, ha sportol valamit:)
2015. nov. 8. 14:29
 9/15 anonim ***** válasza:

Legalabb 180 cm, sportol (lehetoleg "gyur"-mennyire utalom ezt a szot.. ), izmos, humoros, velem nem bunko, erti a szarkazmust, ironiat, huseges, belevalo.

(+tisztan kajal)

2015. nov. 8. 15:49
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem a külső tulajdonságok nem igazán számítanak,de legyen ápolt,ne legyen büdös.Testalkatra nem kell,hogy izmos legyen egy vékony vagy egy átlagos testalkatú fiú is tökéletes. Belsőre legyen kedves,barátságos,udvarias mindenkivel. Az sem baj,ha nincs túl sok önbizalma,mert nekem sincs :D Nekem nem elvárás,hogy valamiben kiemelkedően jó legyen. Magasság mindegy,lehet nálam alacsonyabb is.
2015. nov. 8. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!