Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek milyen tulajdonság fontos egy fiúnál, hogy tetszen nektek?
Fogjon meg valamivel...valami különleges dologgal :D A stílusával,a humorosságával :)
Kinézetre a magas,normál(185 cm/75-80 kg) testalkatú srácok jönnek be :) Sajnos nagyon kevés van köztük,hisz ebben a korban a srácok nagyon vékonyak,vagy pedig ha a gyúrós őrületükbe vannak,akkor nagyon szálkásak! :D
De ez nagyon változó,engem pl stílusával egy kis srác is megfogott a maga 165 cm-jével,sötét haj+sötét szemével,pedig alapból a legjobban a szőke jön be világos szemmel :D Sajnos reménytelen eset,én 173 vagyok+magassarkús típus :D
Külső: szinte mindegy, csak legyen ápolt és azért adjon egy kicsit a megjelenésre
Belső: intelligens, határozott, meg tudjon nevettetni, érdekelje, mi van velem, de ne úgy, hogy éjjel-nappal csak együtt legyünk
kb ennyi :D
Legalabb 180 cm, sportol (lehetoleg "gyur"-mennyire utalom ezt a szot.. ), izmos, humoros, velem nem bunko, erti a szarkazmust, ironiat, huseges, belevalo.
(+tisztan kajal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!