Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Első randinak melyik lenne a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randinak melyik lenne a jobb?

Figyelt kérdés

Szóval, nem túl kreatív, de idő hiányában ennyire futotta: elhívtam egy lányt enni és igent mondott.Csakhogy ötletem sincs, hogy hova menjünk.Valami talponálló egy kisebb sétával, esetleg gyorsétterem?(rendes nagy puccos hely kizárva, mert első randinak kicsit hivalkodónak gondolom) ha ismertek egy jó, aránylag olcsó helyet pesten (leginkább 4-6-os villamos vonalán), akkor megírhatjátok azt is, vagy csak azt, hogy ti hova vinnétek.

Előre is köszönöm.

2015. nov. 7. 17:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Inkább "inni" hívtam volna el, kávézóba, teázni, sütikézni, utána pedig kis séta..:)
2015. nov. 7. 18:05
 2/2 A kérdező kommentje:

Eredetileg én is erre gondoltam, de nem ismerek egy jó helyet se, mert nem Pesti vagyok, hanem bejárós.És nem akartam úgy elhívni, hogy a helyet ő mondja meg.

(Félreértés elkerülése végett, kajálni ismerek helyeket, csak ötleteket keresek, hogy hátha ajánl valaki olyat, amire én is gondoltam, vagy ami nem jutott eszembe, de jó hely)

2015. nov. 7. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!