Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet ennek az oka? Vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ennek az oka? Vagy már nem is érdeklem?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel csak Fbn beszélgetőnk, 120 km-re lakunk egymástól, 1 hét beszélgetés után talizni szerettünk volna.

Megnyílt nekem és ad a véleményemre, telefonon is sokat beszélünk.

Minden reggel irt nekem, de már nem, de én írok neki és ő is keres stb.

De már nem szokott visszahívókat küldeni mint régen stb

1 hét beszélgetés után már mesélt a barátnőjének is rólam, vele is jóba vagyok.

Jókat beszélgettünk meg minden.

De valahogy a héten alig ír vissza, meg csak órák múlva stb.

Tudom tanul.

De ma irt nekem kicsit beszélgettünk, egyszer csak nem ír.

2 óra múltán se nézte meg írok neki vissza irt.

Majád megint írok kicsivel később visszaír, majd megint írok neki és azóta eltelt 3 óra kb és meg se nézte.

Most elköszöntem tőle majd kiderül mikor ír vissza.

2015. nov. 6. 15:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni. Lehet hogy még ma, vagy holnap visszaír. Ilyenkor szokott általában az előfordulni, hogy bepánikolunk, majd valami teljesen logikus válasz érkezik, és megérted miért nem írt vissza. No para :)
2015. nov. 6. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!