Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ennek a csajnak szimpi vagyok...

Ennek a csajnak szimpi vagyok vagy ink közömbös és nem érdeklem?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre egy csaj tekintetéből,hogy szimpi vagyok neki, de mikor beszélünk kicsit ,meg még mások is ott vannak, akkor arrogáns és nagyon magas hangon, kiabálva beszél, velem ,ill. aki még ott vannak ez most nevatívum felém, mert ha tleg kedvelne kedvesen beszélgetne , vagy őneki a stílusa ilyen , ti mit gondoltok?

2015. ápr. 16. 20:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Miket beszéltetek? :) Ha gondolod írd le privátban vagy itt.
2015. ápr. 16. 20:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Ohh, hát vannak ilyen szimplán tapló stílusú emberek (pl én :D), szerintem ne vedd magadra. Mondjuk azzal, aki szimpatikus vagy tetszik, azzal külön szemét tudok lenni eleinte - ne kérdezd miért, vártam, hogy majd kinövöm, de nem jött össze. :D Szóval ha érdekel, ne add fel ennyi miatt, gondolom ha nagyon esélytelen a dolog, majd lekoptat rendesen. Persze nincs garancia semmire. :D
2015. ápr. 17. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!