Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek érdeklem?

Szerintetek érdeklem?

Figyelt kérdés
Van egy évfolyamtársam, aki még szeptemberben megtetszett, de nem merek még ránézni sem. Elmondtam az unokatestvérének, hogy tetszik a fiú, és megbíztam benne, de ő elmondta neki, hogy tetszik, de a fiú semmit nem mondott nekem, hanem csak azóta ha meglát mosolyog, meg igazgatja a haját... Szerintetek?

2015. ápr. 12. 13:57
 1/8 anonim ***** válasza:
igen, ez biztos! beszélj vele! ez miért nehéz mindenkinek amúgy? odamész és megdumáljátok :) hajrá!
2015. ápr. 12. 14:36
 2/8 A kérdező kommentje:
De olyan nehéz odamenni... ő amolyan menő srác, akivel minden r*banc jóba van... és áhw, biztos nem én tetszem neki, hiszen sulibulin is egy általam utált lánnyal táncolt... de azért köszi :D
2015. ápr. 12. 17:44
 3/8 anonim ***** válasza:
pocsék érzés lehetett :(
2015. ápr. 12. 17:50
 4/8 anonim ***** válasza:
de szeretem azt, amikor a lányok kimondják, hogy: "áá, úgy sem tetszem neki!"...csak azért, mert táncolt egy bulin egy másik lánnyal? ha lát, mosolyog és túrja a haját...ezt mondtad! testbeszédet folytat és várja, hogy észrevedd, de te nem teszed, inkább bebeszéled magadnak, hogy áááá dehogyis kellek neki :/
2015. ápr. 12. 19:17
 5/8 A kérdező kommentje:
hogyan közelítsem meg akkor? :o nyolcadikosok vagyunk, és ő is ugyanabba a suliba jelentkezett, mint én... :D ez is jelenthet valamit? vagy véletlen lehet?:D
2015. ápr. 14. 17:59
 6/8 anonim ***** válasza:
egy valamit jegyezz meg! nincsenek véletlenek! hogy hogyan közelítsd meg? ne úgy, hogy nézed, amikor írja a dogát vagy mit tudom én......menj oda hozzá és a női vonzerődet vesd be, de ne légy olyan, mint egy prosti! az megint nem jól sülne el, mert nem lennél neki más, mint a többi lány, pedig neked ez kell, hogy másnak tűnj :D beszélj vele, de gondolom ez neked nehéz lesz, mert gondolom rendes lány vagy és nem vagy olyan, mint a többi mai világban élő kis k"rva, hogy minden pasival ágyba bújnak, mindegy milyen a csávó.....te nem ilyen vagy, mert gyakorin kérdezel és bizonytalan vagy, kevés önbizalommal rendelkezel :/ ha a srácot meg akarod hódítani, akkor kell ám a az önbizalom!ú
2015. ápr. 14. 21:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Önbizalom, ami nekem sajna nincs :( de azért köszönöm, hogy válaszoltatok és hogy segítettetek :))
2015. ápr. 16. 16:37
 8/8 anonim ***** válasza:
off, és milyen ötleteket tudtok,ilyen szitunál,hogy érdemes jelezni a srác felé,h bejön?
2015. ápr. 16. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!