Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én és a barátnőm 8 hónapja...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én és a barátnőm 8 hónapja vagyunk együtt, de a barátnőm iszonyat prűd. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
15 évesek vagyunk, 8 hónapja vagyunk együtt. Nagyon szeretjük egymást és minden jól is ment, de az utóbbi hónapokban megnőtt bennem a nemi intenzitás és szerettem volna beszélgetni a szexről és hasonló erotikus dolgokról a barátnőmnek. Nem volt rá vevő, kértem hogy próbáljon ezen változtatni. Ő sohasem hozza fel a témát, ha én hozom fel akkor nem válaszol akár órákig, annyit ír hogy "hát....." vagy témát vált rögtön. Ha ez normális lenne akkor azt modnanám hogy rendben.... De csak az osztályunkból ismerek 3 iszoynat perverz lányt akik még néha engem is túl szárnyalnak. Ma tesi óra, cica nadrág stb. nagyon felizgultam 2 iylen lánybarátomra... bűntudatom van... megbeszélem velük áltlaában az iylesmit, msot csak annyit modnatm az egyiknek hogy "de kanos vagyok" erre ő "én is tudnék most baszni :3 " persze nem arra gondolt hogy tegyem be, de értitek. Nálunk ez enm szokvánjyos hogy ennyire prűd lenne egy lány. Normális ez? Én várok el túl sokat?! Mit tegyek?

#barátnő #barát #bűntudat #perverzió #világítóssarkú cipő
2015. nov. 6. 14:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem igaz! Nagyon szeretjük egymást. :)
2015. nov. 9. 15:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Igen, mint baratok.

Szerelem = mely baratsag + szex.

2015. nov. 10. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!