Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én és a barátnőm 8 hónapja vagyunk együtt, de a barátnőm iszonyat prűd. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
15 évesek vagyunk, 8 hónapja vagyunk együtt. Nagyon szeretjük egymást és minden jól is ment, de az utóbbi hónapokban megnőtt bennem a nemi intenzitás és szerettem volna beszélgetni a szexről és hasonló erotikus dolgokról a barátnőmnek. Nem volt rá vevő, kértem hogy próbáljon ezen változtatni. Ő sohasem hozza fel a témát, ha én hozom fel akkor nem válaszol akár órákig, annyit ír hogy "hát....." vagy témát vált rögtön. Ha ez normális lenne akkor azt modnanám hogy rendben.... De csak az osztályunkból ismerek 3 iszoynat perverz lányt akik még néha engem is túl szárnyalnak. Ma tesi óra, cica nadrág stb. nagyon felizgultam 2 iylen lánybarátomra... bűntudatom van... megbeszélem velük áltlaában az iylesmit, msot csak annyit modnatm az egyiknek hogy "de kanos vagyok" erre ő "én is tudnék most baszni :3 " persze nem arra gondolt hogy tegyem be, de értitek. Nálunk ez enm szokvánjyos hogy ennyire prűd lenne egy lány. Normális ez? Én várok el túl sokat?! Mit tegyek?2015. nov. 6. 14:12
11/12 A kérdező kommentje:
Nem igaz! Nagyon szeretjük egymást. :)
2015. nov. 9. 15:14
12/12 anonim válasza:
Igen, mint baratok.
Szerelem = mely baratsag + szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!