Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti megfognatok a lany csipojet is?
Figyelt kérdés
Edzésen egy srác segített egy másik srácnak, mert rosszul fordult, a palánk alatt a dobashoz es a csipojet fogta meg.
Ezután Arra gondoltam, hogy ha en benazok es engem fog meg, akkor tuti megijedek es/vagy beleremegek az erintesebe, mert megiscsak idősebb nálam, nekem is fura lett volna es ráadásul tetszik is a srác.
De lehet neki is fura lett volna egy lany csipojet megfogni, aki nem a barátnője.
Fiúk, ti ilyenkor simán megfognatok a lany csipojet is es arrébb forditanatok vagy a lánynak inkább csak magyaraznatok?
1 év a kor különbség
15/L
2015. nov. 5. 18:21
1/3 anonim válasza:
Persze, de ez nem jelentene semmit. Pusztán csak segítség.
2/3 anonim válasza:
Itt csak egy sima segitsegnyujtasrol volt/ lenne szo, semmi tobb.
3/3 A kérdező kommentje:
En ezt tudom :D
Csak lehet neki is fura lett volna, hogy a csipomet megfogja/hozzamer, mégha csak azert is, mert segít
2015. nov. 5. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!