Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Szóval van két srác és tudom, hogy mindkettőnek bejövök. Az egyikkel már volt csók 2x is,a bulik végén így köszöntünk el. Élőben nagyon bejön, jól is néz ki meg aranyos, viszont ahogy facebookon ír, attól frászt kapok tele van helyesírási hibákkal. Illetve egyetemista és emiatt állandóan utazgat mivel nem az én városomban jár egyetemre hanem viszonylag messze, de elég sokszor jön haza.

A másik srác meg nagyon vicces meg intelligens, ő helyesen ír facebookon is:D viszont a stílusa és öltözködése abszolút nem jön be, sőt abszolút nem az esetem csak van benne valami mégis, és mindig jól elszórakozunk.Most elhívott, hogy lenne e kedvem beülni egy kávéra vagy valami. Ő valamilyen szinten a baráti társaságomban van, szóval nem tudom hogy mit mondjak neki hogy ha találkozunk ne legyen kínos, illetve hogy ne bántsam meg.

Mindezek mellett most vagyok túl egy elég kemény szakításon és olyan jó érzés szinglinek lenni, most kiakarom élvezni ezt és nem akarok kapcsolatot, de a második srác akit említettem ő biztosan azt akarna.

Pontosan én sem tudom mit akarok, nektek mi a véleményetek? Ha valaki volt már hasonló helyzetben annak a véleményére kíváncsi lennék.

Köszi, ha végigolvastad:)

17/L

2015. nov. 1. 21:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Mit csinálnék a helyedben? Lefeküdnék velem.

De hogy legyen valami komoly válasz is:

Amúgy a helyedben őszinte lennék mindkettővel. (" kiakarom élvezni ezt és nem akarok kapcsolatot") Ezt akarod, akkor viselkedj is így.

2015. nov. 1. 21:35
 2/7 anonim ***** válasza:

-(Amúgy)

*A

2015. nov. 1. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Elég gáz ha nem tud irni egyetemista létére vagy leszar vagy lehet diszlexiás

Mond neki h másolja be wordbe vagy valami ellenörzö programba és akkor te már helyesen kapod

2015. nov. 1. 21:36
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem is legyél őszinte, ne húzd az agyát
2015. nov. 1. 22:21
 5/7 anonim ***** válasza:
amúgy hány évesek a fiúk?
2015. nov. 1. 22:30
 6/7 A kérdező kommentje:
20 és 19:)
2015. nov. 1. 22:35
 7/7 anonim ***** válasza:
elnézve a második egyszerűbb félénkebb lehet, önts bele egy kis önbizalmat, gondolom azért ő is örülne egy kis kavarásnak :D csak ne bántsd meg
2015. nov. 1. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!