Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti nézitek azt, hogy egy fiú milyen tanuló?
Azt hallottam,hogy a lányok a jó tanuló fiúkat szeretik.
Én olyan kicsit erősebb 4-es vagyok,szóval kicsit jobb vagyok az átlagnál,de nem vagyok kitűnő,nem megyek egyetemre.Zavar ez titeket?
Nekem nem a számok számítanának egy "kapcsolatban", mert lehet valaki 4-es 0 tanulással, de lehet úgy is, hogy egész este ezen görcsöl. 5-ös tanuló vagyok, nem tanulok túl sokat, de nem is érdekelne hogy a kiszemeltem hányas tanuló, mert nem ez dönti el, hogy mennyire értelmes. Azok a fiúk, akiket én ismerek és 5-ös tanulók, mindig felvágósak meg okoskodók, és így jobban el tudok beszélgetni egy 3-4-es tanulóval, mert neki nem mindig a tanulás az első, így vannak közös témák. Persze, az már kicsit zavarna, ha bukna, mert szerintem a legtöbb ember összetud kaparni magának egy 2-est 0 tanulással :).
Tehát, engem nem zavarna ha a srác nem menne egyetemre, vagy nem olyan jó tanuló :).
14/L
Nem lány vagyok ,de muszáj beleszólnom ,mert szúrja a szemem az első hozzászólónak a "hozzáállása" és a többié is aki így gondolkodik.
Lehet ,hogy rosszul értelmezem ,de ebből ,csak azt szűröm le ,hogy lenézik azt aki szakmunkás,technikus vagy egyéb olyan dolgot végzett amihez nem kell főiskola.
Azzal egyetértek ,hogy egy a magasabb végzettségűek között könnyebb találni értelmest ,de ez nem zárja ki ,hogy egy szakmunkás ne lehetne okosabb egy főiskolásnál.
(és ne jöjjön nekem azzal senki ,hogy azért szakmunkás ,mert hülye. Lehet ,hogy éppen ,csak azt tanulja amit szeretne ami az álma ,vagy éppen tisztában vele ,hogy egy jó hiányszakmával ugyanúgy megtud élni ,mint a lassan túltelített diplomájával.)
Tudom ,hogy nem témába illő ,csak szeretném ,hogy ha egy kicsit más szemszögből is megnéznétek a dolgokat.
(Persze ízlések és pofonok kinek mi/ki tetszik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!