Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek baj az ha osszeism...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj az ha osszeismerkedtem vele?

Figyelt kérdés
Neten osszeismerkedtem egy fiuval es elegge jol kijottunk mert kedves volt meg ineligensnek tunt es keres nelkul kuldott kepet magarol es egy ismerosom rokona szoval az ismeretseg valamennyire megvan es nem teljesen vadidegen. De azert megis hallottam hogy az ilyeneket le kene koptatni ha rad irnak.. Meg talalkozni is szeretne velem es nem tudom jo otlet e.. tehat elegge parazok mert azert valamennyire ismeretlen. Szerintetek mit kene tennem? 15/L
2015. nov. 1. 12:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát szerintem tedd azt, amit jónak látsz, de ha kerves volt és intelligensnek tűnt és nem annyira vadidegen akkor meg kéne próbálnod. :) Sok sikert!
2015. nov. 1. 12:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan találkozz vele
2015. nov. 1. 12:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt es hat lehet hogy megprobalom mert sok vesziteni valom nincsen vegul is.. :)
2015. nov. 1. 12:29
 4/7 anonim válasza:
Szerintem találkozz vele, esetleg ha az megnyugtat hívd el az egyik ismerősöd, vagy mondd neki, hogy titokban kövessen titeket, akkor biztos nem fog elrabolni. 😂
2015. nov. 1. 13:06
 5/7 anonim ***** válasza:
nyílvános helyen találkozzatok, és otthon mond el hogy hova mentek, és legeyn pontos "mikor érsz haza" dátum is.
2015. nov. 1. 13:35
 6/7 A kérdező kommentje:
en igazabol csak attol felek hogy mivan ha nem is annyi idos mint amennyinek mondja magat.... mert most oke kuldott magarol kepet de ki tudja az tenyleg o e. na mindegy
2015. nov. 1. 21:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Nyilvános helyen találkozzatok mindenképp és ha valami nem stimmel, azonnal lépj le. További biztosíték lehet, ha a randi időpontjára a helyadataidat megosztod valakivel.
2021. aug. 22. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!