Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tetszem neki? 15/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki? 15/L

Figyelt kérdés
Elég régóta tetszik a srác, szoktunk beszélgetni élőben és facebookon is, bár általában én szoktam ráírni viszont élőben inkább ő kezdeményez. Mostanàban elég közömbösen viselkedik, mióta egy másik fiú azt terjesztette, hogy velem jár (egyébként semmi közöm nem volt hozzá). Régebben néha összetalálkozott a tekintetünk, de mikor észrevette, hogy én is nézem elkapta a fejét, most meg már feltűnően átnéz rajtam.

2015. okt. 30. 22:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2015. okt. 30. 22:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Irta h 15. Am szentem bejossz neki, csak hat a fiuk eleg szarul viselik ha mar van valakid. Hiaba nincs, o ezt nem tudja biztosra szerintem.
2015. okt. 30. 22:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Évfolyamtársam, mindketten 15 évesek vagyunk, ő egy kicsit fiatalabb nálam.
2015. okt. 30. 22:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Én igyekeztem tisztázni,hogy nincs senkim.
2015. okt. 30. 22:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen és valószínű,hogy megsértődött/féltékeny és ezért néz át rajtad.Én is így voltam.17/F
2015. okt. 30. 23:09
 6/7 anonim ***** válasza:

ki az a mentális fogyatékos ösztönlény,aki ilyent állít,hogy jár valakivel akit még csak nem is ismer?

looooooooooooooooooooooooooooooooooool :D

amúgy beszéld meg vele

2015. okt. 31. 02:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Menj oda és tisztázd magad,de logikus hogy tetszesz/tetszettél neki ha megsértődött. 16/F
2015. nov. 1. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!