Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mitől jó csaj egy csaj?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mitől jó csaj egy csaj? Kulső és belső tulajdonságokra is gondolok. Mi z min változtatnom kéne? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nem vagyok magas,160 centi,54 kiló. Barna hátközépig érő,természetes göndör hajam van,kék szemem. Adok magamra,de nem vagyok feltűnő. Jól tanulk,sok fiú barátom van. Figyelmes,kigyenesúlyozott,koromhoz képest érett vagyok,és bármilyen témához hozzá tudok szólni. Mégis a fiúk inkább csak barátként kezelnek. Jó,nyilván voltak akik nem,de meg van z oka hogy ők miért nem jöhettek szóba. Kérlek segítsetek! 17\lány

2015. okt. 28. 21:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

1: ne változtass magadon más kedvéért, fogadjanak el olyannak, amilyen vagy

2: külsőleg teljesen jó viszont ...

belsőleg szerintem sokakat taszíthat, hogy sok fiú barátod van.

korodhoz képest érett? mindenki ezt mondja magára.

2015. okt. 29. 08:49
 12/12 anonim ***** válasza:
én nagyon szeretem a kékesbarna kiegyensúlyozott hátközépig érő természetes göndör szemeket. XD 18S
2015. okt. 29. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!