Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek melyik típus jön be inkább?
A mediterrán típusú: alacsony (155-165 cm), nem kövér, de nem is vékony, barna hajú, sötétebb bőrű, barna szemű lány: [link]
Az északi típusú: a magas (175-180 cm), vékony, de sportos alakú, szőke hajú, világos bőrű, kék szemű lány: [link]
Melyik, miért és miért nem? (Ha lehet, akkor most vonatkoztassatok el attól, hogy ki van a képen, inkább a kérdéshez kapcsolódóan nézzétek a képeket és aszerint döntsetek.)
Második inkább. De azért nem fér bele a 2 kategóriába az összes nő, basszus.. :D
középmagas/magas 165-175, >aranyos arc<, vállalható alkat (nem anorexiás, meg nem is kövér). Haj, szemszín kb mindegy szerintem, sokmindenkiben meg tudom látni a szépet :D
20/F
Igazából inkább a 2. , de van olyan lány akinek az 1. jobban állna .
Nekem személyszerint annyi kikötésem van ,hogy sportoljon, és legyen a jövőre nézve célja,elképzelése ne csak tengjen lengjen.
Szerintem ezek nem nagy elvárások.
Ez én vagyok... Rólam mit gondoltok? Ha érdekel, írok mást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!