Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-17 éves srácok nektek mi az ideálotok?
Szerintem egy lányon a legfontosabb az ápolt haj és bőr.
Én azokat szeretem akik kicsit vékonyak, bulis hangulatuk van: szeretnek táncolni és jó a humoruk. Persze ez változhat ha egy olyannal találkozok akinél minden rendben van, és jó a stílusa.
Belsőleg általába az szokott megfogni ha szorgalmas és nem adja fel. Azt kifejezetten nem szeretem, ha egy lány betegesen és minden ok nélkül váltogatja a fiúit, de valszeg ez mindenkinél így van. Ezek jutottak most eszembe. A többi sztem alap.
16F
Nincs különösebb ideálom(persze szép,kedves,aranyos)....inkább a különleges csajokat szeretem, akikben úgy megfog valami ;)
15/f
Külső: magas, karcsú, jó test, barna haj.
Belső: hűséges, barátságos, inkább visszahúzódó, mint az ellentéte, nem r1bancos nyilván, csendesebb, romantikus
17F
külsőre tetszenek a természetes kinézetű lányok,és nem is az a pálcika jellegű,hanem olyan egészséges súlyban lévők a legjobbak:) meg még annyit,hogy ha 20kg vakolat van az arcán az katasztrófa,viszont a hosszú hajtól bolondulok *-*
belső pedig egyszerű:ne legyen hülye.azzal szintén ki lehet készíteni,ha valaki buta.ha pedig intelligens,azzal már jön a többi is hogy kedves,vicces,nem bunkózik folyamatosan,stb.
nagyjából ennyi:) 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!