Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15-17 éves srácok nektek mi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-17 éves srácok nektek mi az ideálotok?

Figyelt kérdés
Külső, belső , rólatok egy pár sor + ha nem esik nehezetekre egy 1-2 soros "világnézet " leírás . Aki szán rá egy kis időt annak előre is köszönöm a választ :)

2015. okt. 26. 21:07
 1/9 A kérdező kommentje:
Aki nem akarja ide írni , írhat privátot is :)
2015. okt. 26. 21:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Hat ne csaljon meg. Kulso: atlagos testalkat, atlagos arc. Nem sok ugye? xd
2015. okt. 26. 21:15
 3/9 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem hozzátenni h elsősorban nem ismerkedős kérdés , csak érdekelt az itteni "felhozatal". Van e vki, egyedibb, megnyerő személyiség , aki hozzám hasonlóan csak röhögni jár az oldalra . Már beszéltem egyszer itt egy olyan sráccal aki megfogott , de abból nem lett semmi mert egy szánalmas hisztis kisfiú volt :,) na mind1 csak gondoltam hatva vkivel egyezik a világnézetünk… szóval nem az ilyen sírós ill nyomulos választókért raktam ki
2015. okt. 26. 21:25
 4/9 anonim válasza:

Szerintem egy lányon a legfontosabb az ápolt haj és bőr.

Én azokat szeretem akik kicsit vékonyak, bulis hangulatuk van: szeretnek táncolni és jó a humoruk. Persze ez változhat ha egy olyannal találkozok akinél minden rendben van, és jó a stílusa.

Belsőleg általába az szokott megfogni ha szorgalmas és nem adja fel. Azt kifejezetten nem szeretem, ha egy lány betegesen és minden ok nélkül váltogatja a fiúit, de valszeg ez mindenkinél így van. Ezek jutottak most eszembe. A többi sztem alap.

16F

2015. okt. 26. 21:29
 5/9 anonim ***** válasza:
És (bocs ha kihasználom a kérdést) hány évesekkel járnátok (min.-max.)??
2015. okt. 26. 21:32
 6/9 anonim ***** válasza:
külsőre annyi, hogy ne legyen csúnya az arca, belsőre pedig hogy legyen legalább olyan érett, mint én, ez ugye egy beszélgetésből kiderül
2015. okt. 26. 22:40
 7/9 anonim ***** válasza:

Nincs különösebb ideálom(persze szép,kedves,aranyos)....inkább a különleges csajokat szeretem, akikben úgy megfog valami ;)

15/f

2015. okt. 27. 14:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Külső: magas, karcsú, jó test, barna haj.

Belső: hűséges, barátságos, inkább visszahúzódó, mint az ellentéte, nem r1bancos nyilván, csendesebb, romantikus

17F

2015. okt. 27. 14:58
 9/9 anonim ***** válasza:

külsőre tetszenek a természetes kinézetű lányok,és nem is az a pálcika jellegű,hanem olyan egészséges súlyban lévők a legjobbak:) meg még annyit,hogy ha 20kg vakolat van az arcán az katasztrófa,viszont a hosszú hajtól bolondulok *-*

belső pedig egyszerű:ne legyen hülye.azzal szintén ki lehet készíteni,ha valaki buta.ha pedig intelligens,azzal már jön a többi is hogy kedves,vicces,nem bunkózik folyamatosan,stb.

nagyjából ennyi:) 17/F

2015. okt. 27. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!