Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem vagyok közömbös neki?
Figyelt kérdés
Voltam ma egy tréningen (manapság nagyon menők ezek :P) és volt egy lány, aki nekem NAGYON bejön, ilyen nagyon ritkán van, külsőleg és eddigiek alapján belsőleg is.Visszahúzódó lány, amikor közelében voltam, akkor mintha nem mert volna rám nézni, amikor meg nem voltam olyan közel, akkor már észrevettem, hogy néha-néha néz engem.Csapatépítő játékokban sokszor engem pc-zett ki magának, pedig voltunk egy páran :D2015. okt. 26. 20:02
1/3 anonim válasza:
Figyelj!
Ha neked bejön, akkor úgyis azt érzed, mintha te is bejönnél neki, szóval csak úgy tudhatod biztosan ha megpróbálod.
3/3 anonim válasza:
Ja sztem tetszel neki, hivd el vhova es megtudod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!