Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a csókolózás menete?
Najó !az 1. válaszolóval egyetértek viszont nemtudom,h mért szeretnéd tudni?Megszeretnél valakit csókolni vagy tudod h meg fognak csókolni vagy mi?én is 12 éves lány vagyok és nem csókolóztam(WOW borzalom) és még nem is fogok mert ha még idősebb srác akar megcsókolni megértem mert annak v an annyi agya h felfogja mi ez az egész viszont ilyen korban a fiúk(tisztelet a kivételnek) túl gyerekesek ehhez ,más a felfogásuk ilyen téren.Szvl azt tanálocsom h addíg nézz romntikus filmeket ha már annyira érdekel és ne gondolkozz ezen.Én is túl sokat gondolkozom és tervezgetek.Az első csók tuti nem olyan lesz mint várnád ,de ha előre megtervezed akkor biztos sokkal rosszabb érzés lesz még annál is mint amilyennek lennie kéne.Még ne törőgyj ilyenekkel nyugi :)
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!