Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy érjem el, hogy a srác...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el, hogy a srác belém zúgjon és szakitsanak?

Figyelt kérdés

Van egy lány a suliban, akit nagyon utálok.

Egy általánosba jártunk, és aztán egy középbe is mentünk...Mindig próbáljuk lenyomni a másikat, jobb lenni a másiknál. Ez gyerekesnek hangozhat, de ez van!

Általában ugyanaz a pasi tetszik meg nekünk, és versenyzünk, hogy kinek lesz több esélye...(Ez általában én szoktam lenni, szerintem sokkal szebb vagyok nála)

Egyik nap, nem tudom, hogy hogyan, de a fülembe jutott, hogy neki lett pasija..Gondoltam, biztos egy kis nyomi, csak egy olyan állt volna le vele..

Azt mondta, majd bemutatja.

Ez meg is történt, rögtön másnap.

Hát, gyerekek! Az a pasi valami eszméletlen!!

Rögtön belezúgtam!

És, amikor ez a lány elment, a srác után mentem..

Próbáltam elrejtve rámászni, meg kérdezgetni, hogy hogyan jöttek össze, meg vannak e jól együtt, jó e a szex...

Azt mondta, hogy nagyon.. Nem tudom, hogy leesett e neki, hogy bejön.

Bevallom, féltékeny vagyok rájuk..

Szerintetek mit kéne tennem, hogy a srác belássa, hogy én jobban nézek ki? Esetleg, hogy szakitsanak..?

Biztos, hogy jönnek majd rossz kommentek, de ha lehet, akkor inkább ezeket hanyagoljátok... :)

17/L

2015. okt. 25. 15:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Te az ilyen brazil szappanoperákban a hárpia típusú nő lennél, amire nem lennék büszke.......:)
2015. okt. 25. 17:23
 12/13 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%
Nem csak egy semmirevalo riherongy vagy de ostoba is.Rögtön beleszerettem.Mi alapjàn?Mert egyszer meglàttad?Gőzöd nincs mi az a szerelem te buta liba.Mi az,hogy làssa be,hogy te szebb vagy?Ha valaki szeret valakit,annak jöhet akàrmilyen bombanő,nem abban fogja mérni a szeretetet.Egy öntelt se..uk vagy.Ennyi idősen azt kérdezni,milyen a szex?De ha màr megkérdezted,vàlaszolt.Nagyon jò.Akkor meg mit ràznàd a pics@dat?Màr most ringyo vagy.Mi lesz mèg veled később?Nem vagy màs csak egy érzéketlen luk.
2015. okt. 25. 17:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Talalt maganak egy sracot... Neked is ezt kene tenned. Nem versengeni a pasikon, csakhogy bizonygasd, hogy jobb vagy. Azzal, boven tudatnad mindenkivel, hogy jo no vagy, ha talalnal magadnak egy tarsat, es meg is tartanad!
2015. okt. 27. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!