Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy érjem el, hogy a srác...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el, hogy a srác belém zúgjon és szakitsanak?

Figyelt kérdés

Van egy lány a suliban, akit nagyon utálok.

Egy általánosba jártunk, és aztán egy középbe is mentünk...Mindig próbáljuk lenyomni a másikat, jobb lenni a másiknál. Ez gyerekesnek hangozhat, de ez van!

Általában ugyanaz a pasi tetszik meg nekünk, és versenyzünk, hogy kinek lesz több esélye...(Ez általában én szoktam lenni, szerintem sokkal szebb vagyok nála)

Egyik nap, nem tudom, hogy hogyan, de a fülembe jutott, hogy neki lett pasija..Gondoltam, biztos egy kis nyomi, csak egy olyan állt volna le vele..

Azt mondta, majd bemutatja.

Ez meg is történt, rögtön másnap.

Hát, gyerekek! Az a pasi valami eszméletlen!!

Rögtön belezúgtam!

És, amikor ez a lány elment, a srác után mentem..

Próbáltam elrejtve rámászni, meg kérdezgetni, hogy hogyan jöttek össze, meg vannak e jól együtt, jó e a szex...

Azt mondta, hogy nagyon.. Nem tudom, hogy leesett e neki, hogy bejön.

Bevallom, féltékeny vagyok rájuk..

Szerintetek mit kéne tennem, hogy a srác belássa, hogy én jobban nézek ki? Esetleg, hogy szakitsanak..?

Biztos, hogy jönnek majd rossz kommentek, de ha lehet, akkor inkább ezeket hanyagoljátok... :)

17/L

2015. okt. 25. 15:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem a pasi kell maga, hanem hogy "legyőzd" a lányt, és veled legyen a srác. Mihelyst összejönne veled, eldobnád, ha meg nem, akkor meg téged is dobna egy új csajért, ennyi.
2015. okt. 25. 15:29
 2/13 anonim ***** válasza:
98%

Ez durva!! Gyerekek én tudtam hogy vannak szihiátriai esetek de ez sokkolt!

Sose gondoltam volna hogy enyi kurv* lesz de már láttom

2015. okt. 25. 15:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

17?

Nem inkább 12 éves vagy?

2015. okt. 25. 15:39
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ennek ellenére.. én még mindig bízom az emberiségben.. de lassan kezdem feladni :"D
2015. okt. 25. 15:41
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
I don't want to live on this planet anymore.
2015. okt. 25. 15:49
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan 17 éves vagy? Emberiség, mi lesz így veled? Amúgy kérdező, ez egy vicc, ne is haragudj. Ideje lenne felnőnöd. Ha riválisok vagytok az nem baj, de az igazi riválisok a legjobb barátok egyben. De ez óvodai szint, amit te művelsz. Nőjj fel! Én ezt tanácsolom.
2015. okt. 25. 15:50
 7/13 anonim válasza:
100%
Ezekből lesznek a mocskos qvák..és ezeket élteti a világ. Oh shit, az emberiség megérett a pusztulásra
2015. okt. 25. 15:56
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyival jobb és szebb vagy miért nem keresel magadnak egy jó, mégjobb pasit?
2015. okt. 25. 16:04
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

17 évesen megkérdezni,h jó e a szex??!!

Ezen behalok. Itt márcsak így lehet csajozni? Teljesítménytől függ?Elég öntelt lehetsz,ha azt hiszed szebb vagy valakinél :D

A külső nem minden... Majd megtanulod ;)

2015. okt. 25. 16:43
 10/13 anonim válasza:
100%
Istenem de utálom az ilyen beképzelt öntelt lotyokat most komolyan képes lennél szét szedni egy párt mert rivalizálsz a csajjal .. figyuzz ha annyira jó csaj vagy vágj vissza azzal hogy találsz jobb pasit ..Nem lenne rosszérzés olyannal együtt lenni aki olyan csajjal volt együtt aki szerinted rondább full ciki lenne ..:DXD
2015. okt. 25. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!