Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el, hogy a srác belém zúgjon és szakitsanak?
Van egy lány a suliban, akit nagyon utálok.
Egy általánosba jártunk, és aztán egy középbe is mentünk...Mindig próbáljuk lenyomni a másikat, jobb lenni a másiknál. Ez gyerekesnek hangozhat, de ez van!
Általában ugyanaz a pasi tetszik meg nekünk, és versenyzünk, hogy kinek lesz több esélye...(Ez általában én szoktam lenni, szerintem sokkal szebb vagyok nála)
Egyik nap, nem tudom, hogy hogyan, de a fülembe jutott, hogy neki lett pasija..Gondoltam, biztos egy kis nyomi, csak egy olyan állt volna le vele..
Azt mondta, majd bemutatja.
Ez meg is történt, rögtön másnap.
Hát, gyerekek! Az a pasi valami eszméletlen!!
Rögtön belezúgtam!
És, amikor ez a lány elment, a srác után mentem..
Próbáltam elrejtve rámászni, meg kérdezgetni, hogy hogyan jöttek össze, meg vannak e jól együtt, jó e a szex...
Azt mondta, hogy nagyon.. Nem tudom, hogy leesett e neki, hogy bejön.
Bevallom, féltékeny vagyok rájuk..
Szerintetek mit kéne tennem, hogy a srác belássa, hogy én jobban nézek ki? Esetleg, hogy szakitsanak..?
Biztos, hogy jönnek majd rossz kommentek, de ha lehet, akkor inkább ezeket hanyagoljátok... :)
17/L
Ez durva!! Gyerekek én tudtam hogy vannak szihiátriai esetek de ez sokkolt!
Sose gondoltam volna hogy enyi kurv* lesz de már láttom
17 évesen megkérdezni,h jó e a szex??!!
Ezen behalok. Itt márcsak így lehet csajozni? Teljesítménytől függ?Elég öntelt lehetsz,ha azt hiszed szebb vagy valakinél :D
A külső nem minden... Majd megtanulod ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!