Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejövök neki? Buszos történet

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök neki? Buszos történet

Figyelt kérdés

Minden reggel jár egy lány a buszomon, ő száll fel előbb. Én ahogy felszállok (és vannak előttem) mindig keresem a szememmel. Mindig elmegyek mellette. Nem merek mellé leülni, mert a külső ülésen ül, és számomra annyira azt jelenti, hogy "ne üljetek mellém"... Délután fordított a helyzet, mert én szállok fel előbb. Amikor szállok le, hátra szokott fordulni (csak rám, mert szerintem tudja hogy mindig utolsónak szállok).

Vajon bejövök neki? Melléüljek? Hogy kezdjem?

2015. okt. 24. 09:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
lehet, hogy bejössz. Lehet, hogy nem. De leginkább ennyiből nem lehet eldönteni. Ez a buszon ismerkedés szerintem egy nagyon lehetetlen szituáció, de ha van tököd akkor egyszer ülj le mellé és valamilyen ürüggyel kezdeményezz beszélgetést.
2015. okt. 24. 10:03
 2/10 anonim ***** válasza:
65%
A lányok nem annyira kiváncsiak a fiúkra mint fordítva, mert napi párszáz fiút látnak aki őket bámulja. Tehát lehet hogy le se szar.
2015. okt. 24. 11:02
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást és az őszinteséget :D
2015. okt. 24. 12:07
 4/10 anonim ***** válasza:

Mindenképp ülj le melle :)

Nincsenek sokan a buszon?

Hany evesek vagytok?

2015. okt. 24. 14:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Délután mikor te szállsz fel előbb, és nem nagyon ül melléd ő se, akkor nincs miről beszélni.
2015. okt. 24. 16:54
 6/10 anonim ***** válasza:

utolsó: lehet a lány se mer mellé ulni, de ez persze nem biztos

én se merek leülni a buszon amellé a fiú melle, aki tetszik nekem :D ://

2015. okt. 24. 17:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Ezek nem túl egyértelmű jelek.
2015. okt. 24. 18:23
 8/10 A kérdező kommentje:

Én 16, ő is kb. annyi lehet (max 1-2 évvel több)

Reggelente sokan vagyunk, viszont délután kb. 10 ember van a buszon akkor amikor felszáll. Viszont nem magas ülések vannak (régi busz), szóval az már baj...

Én hátul szoktam ülni, ő pedig elül. Egyszer elül ültem, és mögém ült. Előttem is volt mely, meg mellettem is az egész sorban. Ez viszont csak véletlen egybeesés lehetett.

2015. okt. 24. 21:44
 9/10 anonim ***** válasza:

"Viszont nem magas ülések vannak (régi busz), szóval az már baj... " mi? ez miért baj?

ha reggel sokan vannak, akkor simán kérdezz rá, hogy leulhetsz-e mellé :)

2015. okt. 24. 21:50
 10/10 A kérdező kommentje:

mert látni az ürességet a buszban... és az embereket.. az új buszokban valamennyire biztonságosabb :D

Köszönöm az eddigieket

2015. okt. 24. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!