Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök neki? Buszos történet
Minden reggel jár egy lány a buszomon, ő száll fel előbb. Én ahogy felszállok (és vannak előttem) mindig keresem a szememmel. Mindig elmegyek mellette. Nem merek mellé leülni, mert a külső ülésen ül, és számomra annyira azt jelenti, hogy "ne üljetek mellém"... Délután fordított a helyzet, mert én szállok fel előbb. Amikor szállok le, hátra szokott fordulni (csak rám, mert szerintem tudja hogy mindig utolsónak szállok).
Vajon bejövök neki? Melléüljek? Hogy kezdjem?
Mindenképp ülj le melle :)
Nincsenek sokan a buszon?
Hany evesek vagytok?
utolsó: lehet a lány se mer mellé ulni, de ez persze nem biztos
én se merek leülni a buszon amellé a fiú melle, aki tetszik nekem :D ://
Én 16, ő is kb. annyi lehet (max 1-2 évvel több)
Reggelente sokan vagyunk, viszont délután kb. 10 ember van a buszon akkor amikor felszáll. Viszont nem magas ülések vannak (régi busz), szóval az már baj...
Én hátul szoktam ülni, ő pedig elül. Egyszer elül ültem, és mögém ült. Előttem is volt mely, meg mellettem is az egész sorban. Ez viszont csak véletlen egybeesés lehetett.
"Viszont nem magas ülések vannak (régi busz), szóval az már baj... " mi? ez miért baj?
ha reggel sokan vannak, akkor simán kérdezz rá, hogy leulhetsz-e mellé :)
mert látni az ürességet a buszban... és az embereket.. az új buszokban valamennyire biztonságosabb :D
Köszönöm az eddigieket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!