Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt mondták rám a srác hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondták rám a srác hogy heves vérű vagyok? (lent a történet) L

Figyelt kérdés
Eljött hozzám egy srác és az ágyamon feküdtünk és úgy fogdostuk egymást meg csokoloztunk. utána írja nekem hogy nagyon felizgattam ,meg hogy milyen heves vérű vagyok. mit jelent az pontosan hogy heves vérű?? hogy érthette ezt? rossz vagy pozitív jelző ilyen esetben??
2015. aug. 28. 20:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy?
2015. aug. 28. 20:52
 2/4 anonim ***** válasza:
2015. aug. 28. 20:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Pozitív is lehet,negatív is...Ezt kérdezd meg tőle hogy értette...nem fogja le harapni a fejed ...
2015. aug. 28. 20:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Azt mondták rád a srác? Önkifejezés (Y)

Amúgy gratulálok, biztos jó kislány vagy.

2015. aug. 28. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!